My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ικανοποίηση εργαζομένων ΟΤΑ

O Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας δέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κατά της αξιολόγησης. Με τον τρόπο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο  αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων κατά της ποσόστωσης της αξιολόγησης, την οποία η κυβέρνηση θέλει να επιβάλλει στους εργαζομένους.

otaΑυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, προσθέτοντας και τα εξής:

“Οι εργαζόμενοι αξιολογούνται και θα συνεχίζουν να αξιολογούνται αλλά με τρόπο αξιοκρατικό, δίκαιο που θα οδηγεί σε βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ τους. Η ποσόστωση που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση δεν έχει εφαρμοστεί σε κανένα κράτος αλλά και όπου εφαρμόστηκε στον ιδιωτικό τομέα, επέφερε απορρύθμιση και προβλήματα στην λειτουργία των επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα η δημοτική αρχή αποφάσισε:

  • Ο Δήμαρχος να μην συμβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο στην διαδικασία αξιολόγησης.
  • Να δώσει εντολή σε κάθε Διευθυντή και Προϊστάμενο να μην προχωρήσει καμία διαδικασία που αφορά την αξιολόγηση προσωπικού.
  • Να ακυρώσει κάθε Διοικητική Πράξη που τυχόν έχει εκδοθεί από την προηγούμενη διοίκηση και αφορά την αξιολόγηση προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους και διεκδικούν παράλληλα με την Δημοτική αρχή την διαρκή επιστημονική, τεχνική και επαγγελματική στήριξης τους, ώστε οι ίδιοι και οι δημόσιες υπηρεσίες να γίνουν καλύτερες, πιο σύγχρονες και πιο ποιοτικές. Εχουμε επίγνωση των αιτιών που δημιουργούν και οξύνουν τα  προβλήματα όπως η ανεργία, η φτώχεια, ο αποκλεισμός από τα κοινωνικά αγαθά της υγείας, της παιδείας και της πρόνοιας και αγωνιζόμαστε για την εξάλειψη τους.

Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ώστε να δώσουμε το μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι αυτός ο Νόμος 4250/2014  περί αξιολόγησης είναι άδικος.”

Σχολιάστε