My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ικανοποίηση ΔΗΜΑΡ από περιοδεία Κουβέλη

Σαφώς ικανοποιημένη είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς της ΔΗΜΑΡ απ` τ` αποτελέσματα της περιοδείας του προέδρου της, Φ. Κουβέλη, στο νομό μας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, η περιοδεία του περασμένου Σαββάτου σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ο κ. Κουβέλης επισκεύτηκε κατ` αρχάς το Πολύκαστρο, συνοδευόμενος από ομάδα μελών και φίλων του κόμματος. Στο Δημαρχείο τον υποδέχτηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης  Χ. Γκουντενούδης και ο δήμαρχος Παιονίας  Α. Λαπόρδας, ο οποίος παρέδωσε στον κ. Κουβέλη υπόμνημα με τα σοβαρότερα αιτήματα του Δήμου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο προωθούμενο θέμα της εξόρυξης χρυσού από περιοχή του όρους Πάικου ερήμην της τοπικής κοινωνίας. Για το θέμα αυτό ο κ. Κουβέλης δήλωσε ενημερωμένος και διατεθειμένος να αξιοποιήσει την όποια κοινοβουλευτική δυνατότητα διαθέτει η ΔΗΜΑΡ προκειμένου να αποτραπεί μια επένδυση που θα βλάψει το περιβάλλον και την κοινωνία. Ακολούθησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, μετά το τέλος της οποίας, άκουσε τα αιτήματα αντιπροσωπείας των εργαζομένων «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» του νομού Κιλκίς, για τα οποία δήλωσε συμπαραστάτης και αλληλέγγυος. Η περιοδεία στο Πολύκαστρο ολοκληρώθηκε με πολιτική ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισκεύτηκε το Κιλκίς όπου είχε συναντήσεις με τους προέδρους του Εργατικού Κέντρου και του Ε.Β.Ε., Γ. Ιωαννίδη και Π. Τονικίδη, καθώς και με τον δήμαρχο, Β. Μπαλάσκα, ενώ στη συνέχεια εκφώνησε πολιτική ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

 

 

Σχολιάστε