My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ιβάν, Κιλκισιακός και Πρωταπριλιά!

Φυσικά το ψέμα ήταν εμφανές αλλά ως πρωταπριλιάτικο είχε τη πλάκα του! Ο λόγος, για την “είδηση” ότι ο Ιβάν Σαββίδης παίρνει τον Κιλκισιακό.

Και δεν μας έφτανε που το “νέο” ήταν fake (αλλά βέβαια αθώο!), η ομάδα του Κιλκίς έχασε ανήμερα Πρωταπριλιάς και το στοίχημα της παραμονής της στη Γ` Εθνική, αφού βέβαια έκανε στο β` γύρο πορεία πρωταθλητισμού.

Λέτε αυτή η πορεία ν` αποτελέσει στ` αλήθεια δέλεαρ για τον Ιβάν, να πάρει στ` αλήθεια την ομάδα; Κομματάκι δυσκολάκι!

Σε κάθε περίπτωση ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε “για την ιστορία” το πρωταπριλιάτικο ψέμα μας:

Με τον Κιλκισιακό να δίνει σήμερα Κυριακή τον αγώνα της χρονιάς, ψάχνοντας για το μεγάλο διπλό στην Κατερίνη, που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ` Εθνική, σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης αγοράζει την ομάδα του Κιλκίς!

Πράγματι, από χθες Σάββατο κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο ομογενής οικονομικός μεγιστάνας προτίθεται να αγοράσει τον Εθνικό Πειραιά στο Νότο και την ομάδα του Κιλκισιακού στο Βορρά, με τη πρόθεση να τις καταστήσει μεγάλες και να τις φέρει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ!

Η πληροφορία έγινε γρήγορα βεβαιότητα όταν ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γ. Σαββίδης, ανάρτησε στα σόσιαλ μίντια την είδηση ότι ο Δικέφαλος έκλεισε ήδη τη πρώτη του μεταγραφή για τη νέα περίοδο, καθώς και την απόφαση του πατρός του να αγοράσει τις δυο προαναφερθείσες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, στην απόφαση για αγορά του Κιλκισιακού συνετέλεσε τα μέγιστα το κλίμα ολόθερμης συμπαράστασης που εισέπραξε ο Ιβάν Σαββίδης από το κόσμο του νομού μας, μετά το άτυχο γι` αυτόν περιστατικό της εισόδου στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι των δυο Δικεφάλων.

Ανεξάρτητα από την έκβαση του σημερινού αγώνα στη Κατερίνη, όλοι στον Κιλκισιακό πανηγυρίζουν ήδη για το λαμπρό μέλλον που διαγράφεται για την ιστορική ομάδα του Κιλκίς.

Σχολιάστε