My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ιατρική αρωγή σ` ευπαθείς ομάδες

giatrosΟ Σύλλογος Μισσιωτών Πλαγιάς σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ.) διοργανώνει επίσκεψη της Ιατροκοινωνικής Ομάδας του Π.Ε.Κ.Σ. με σκοπό την αρωγή σε ευπαθείς ομάδες και άτομα  τρίτης ηλικίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρείο (Κοινότητα) της Πλαγιάς, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, από 09:00 έως 13:00.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι  ο Οδοντίατρος και  πρόεδρος της Π.Ε.Κ.Σ. κ. Ισακίδης Θεοφάνης και της Ιατρικής Ομάδας ο Καθηγητής Χειρουργικής – Αγγειοχειρουργικής και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων της Π.Ε.Κ.Σ κ. Γερασιμίδης Θωμάς. Η ομάδα αποτελείται από 16 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 4 νοσηλευτές και 3 γραμματειακό προσωπικό.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται είναι οι εξής:

  • Κλινική εκτίμηση από Γενικό Ιατρό (πνεύμονες, καρδιά, μέτρηση αρτηριακής πίεσης), από Χειρουργό και Αγγειοχειρουργό (εκτίμηση κοιλίας, ψηλάφηση-ακρόαση αρτηριών με χρήση μηχανημάτων doppler αγγείων), εξέταση από Ωτορινολαρυγγολόγο, εξέταση από Οφθαλμίατρο, εξέταση από Οδοντίατρο, εξέταση από Ορθοπεδικό, εξέταση από Ειδικό του Μαστού με την χρήση υπερηχογράφου.
  • Εργαστηριακός έλεγχος με μέτρηση χοληστερίνης, προσδιορισμό τριγλυκεριδίων, προσδιορισμός σακχάρου αίματος, γενική ούρων.
  • Καταγραφή φαρμάκων και έλεγχος των χορηγουμένων φαρμάκων.

Σχολιάστε