My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Θ. Τηρεκίδης: Φτάνει πια!

Υπογράφοντας ως “εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς”, το μέλος της ΝΔ Θεόφιλος Τιρεκίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δικαιώνουν τις επιλογές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της χώρας μας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη που πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρμαχος.

Η εξέλιξη στο θέμα της πανδημίας είναι προς το καλύτερο για την χώρα μας και πιστεύω ότι με την έναρξη του εμβολιασμού της κοινωνίας θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και θα οδηγηθούμε στην επιστροφή της ζωής μάς.

Και πάλι ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που η λειτουργία της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς με πρόεδρο τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ύστερα από δίκη μου παρέμβαση με την ορθή λειτουργία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, συνεδριάζοντας και ενημερώνοντας τα μέλη της ύστερα από 6 μήνες.

Θεωρώ ότι την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς Θα πρέπει να κατέχει ένας αυθεντικός πρόεδρος και όχι κάποιος που γίνεται αποδέκτης καθοδηγιών.

Φτάνει πιά…..”

Σχολιάστε