My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Θ. Παραστατίδης: Ήττα – σοκ για το ΠΑΣΟΚ

Ήττα-σοκ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών για το ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του νομού μας, Θόδωρος Παραστατίδης. Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8  υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ξαναβρεί την ιδεολογική του ταυτότητα, αλλά τώρα προέχει ο σχηματισμός κυβέρνησης.

Αφού τάχθηκε υπέρ της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, ο κ. Παραστατίδης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ευθύνες μεγαλύτερες απ` αυτές που του αναλογούν ως τρίτο κόμμα, και τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές περισσότερων απ` τα τρία κυβερνητικά κόμματα.

Ο βουλευτής του νομού μας διατύπωσε την άποψη ότι για την κατάσταση της χώρας φταίει κι η αντιπολίτευση επειδή δεν υπερψήφισε κανένα νομοσχέδιο στη Βουλή.

Αναφερόμενος στο αύριο του κόμματός του, είπε ότι δεν έχει αντίρρηση να επανέλθουν όσοι κατά καιρούς διαφοροποιήθηκαν, ενώ οι τελευταίες εξελίξεις έδειξαν ποιοί ενδιαφέρονται για το άτομό τους και ποίοι για το κόμμα και τον τόπο.

“Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε ταυτότητα”, είπε ο κ. Παραστατίδης, ενώ για υπουργούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: “Απολογούμασταν εμείς στις τοπικές κοινωνίες μας για όσα έκαναν οι καρεκλοκένταυροι”.

Σχόλια
One Response to “Θ. Παραστατίδης: Ήττα – σοκ για το ΠΑΣΟΚ”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Σ’ αυτές οι δηλώσεις που αποτελούν την επιτομή της υποκρισίας, της αντιφατικότητας, του κυνηγιού μαγισσών και της αυταρέσκειας, δεν αντέχει ο παραμικρός σχολιασμός και ως χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας δηλαδή, έχοντας δυστυχώς να σκεφτούμε ένα βουνό απο προβλήματα που “κάποιοι” αυτόκλητοι “σωτήρες” εντελώς άδικα μας φόρτωσαν.

Σχολιάστε