My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Θ. Ελευθερίου: “Συμμετέχω”

Ονομάζομαι Ελευθερίου Θανάσης. Γεννήθηκα στην Μυτιλήνη. Μέχρι το 2015 έζησα στην Καλλονή της Λέσβου. Από νεαρή ηλικία ακόμα τα κοινά δεν με άφηναν αδιάφορο και γι αυτό πάντα συμμετείχα στα πενταμελή και δεκαπενταμελή συμβούλια των σχολικών χρόνων.

Επίσης ήμουν ενεργό μέλος σε διάφορους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του τόπου μου, ενώ υπήρξα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και για 2 θητείες αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής.

Το 2010 εκλέχθηκα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής και ήμουν μέλος της επιτροπής αγώνα για την διάσπαση του μεγαλύτερου εκτατικά Δήμου της Ελλάδας και με μεγάλη χαρά βλέπω οτι αυτοί οι αγώνες δεν πήγαν χαμένοι καθώς η διάσπαση του Δήμου Λέσβου είναι πλέον γεγονός.

Είμαι παντρεμένος με την Ξανθίππη Κουλίδου που κατάγεται από εδώ και είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο του Κιλκίς και έχω 2 παιδιά 14 και 10 ετών. Το 2015 αποφασίσαμε να ζήσουμε στο Κιλκίς, μια πόλη ιδανική πιστεύω για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και να ζήσεις. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Μετά από 3,5 χρόνια κατά τα οποία έπρεπε να φροντίσω για την προσαρμογή της οικογένειας μου και της δικής μου, είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να συμβάλω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης που αγαπώ και θεωρώ ότι είμαι μέρος της.

Ο κ. Αγαθόπουλος είναι ένας άνθρωπος που απ την πρώτη φορά που τον συνάντησα με κέρδισε, και πέρα απ το πλούσιο βιογραφικό του στα κοινά και σε άλλες δράσεις, μου έκανε εντύπωση το χαμηλό προφίλ και ο τρόπος σκέψης του για τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Κιλκίς.

Θανάσης Ελευθερίου

Σχολιάστε