My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Θύμα κλοπής ο Χρ. Γκουντενούδης

Θύμα κλοπής έπεσε πριν λίγο καιρό ο τέως δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, αλλά τα νέα είναι ευχάριστα για τον ίδιο, καθώς βρέθηκε κατ` αρχάς το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε κλαπεί.

Μένει τώρα να βρεθούν και τα αντικείμενα αξίας που αφαιρέθηκαν από την οικία του και, φυσικά, ο δράστης ή οι δράστες, κάτι που ο κ. Γκουντενούδης εκφράζει την ελπίδα ότι θα γίνει.

Με αφορμή την ανεύρεση του αυτοκινήτου του, ο κ. Γκουντενούδης εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Αστυνομία:

“Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Τμήμα Εγκλημάτων κατά Περιουσίας, την Ασφάλεια Κιλκίς, το ΑΤ Πολυκάστρου και την ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης, που με την συντονισμένη δράση και συνεργασία τους κατέστη δυνατόν να ανευρεθεί το κλεμμένο αυτοκίνητο μου.

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα την κλοπή που συνετελέσθη στην οικεία μου και την κλοπή του αυτοκινήτου μου μαζί με άλλα αντικείμενα αξίας, είχα την ισχυρή πεποίθηση ότι η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει άμεσα την δουλειά της και θα τα εντοπίσει.

Με τις άοκνες και συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών μας τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και του νομού μας, βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας μου και ελπίζω σύντομα να βρεθούν και οι δράστες της κλοπής όπως και τα λοιπά αντικείμενα που μας αφαίρεσαν.

Ως πολίτης έχω εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές της Πατρίδας μας και αισθάνομαι ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για το έργο τους για την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη την δύσκολη και ιδιαίτερη εποχή που ζούμε.

Στρατηγέ, Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μου στο σώμα και ιδιαίτερα στους άνδρες σας που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.”

Σχολιάστε