My Twitter Feed

1 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία των αγροτών μας -

Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Ο κορονοϊός είναι πάντα εδώ! -

Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Έφυγε νωρίς κι ο Γ. Λιαρετίδης -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Πρόταση μέτρων για πλημμύρες -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Σάββας -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία για τα αγροτικά -

Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Το θέρος διανυκτερεύει στο Κιλκίς! -

Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Υπόσχεση για άμεση αποζημίωση -

Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Θεσμος πια οι χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις

Του χρόνου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς, λαμβάνοντας υπόψη και τη φετινή εμπειρία, ανανεώνονται πλήρως, μεγαλώνουν σε διάρκεια και εμπλουτίζονται σε δράσεις και δραστηριότητες. Αυτό ανέφερε και ο δήμαρχος, Ευ. Μπαλάσκας, κατά τον χαιρετισμό του την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που στήθηκε φέτος στην Πλατεία Ειρήνης.

Επί 10 ημέρες, στο διάστημα από 19 έως 30 Δεκεμβρίου, Κιλκισιώτες αλλά και επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πληθώρα δραστηριοτήτων ( κατασκευές, παραμύθια, θεατρικά δρώμενα, υπαίθριες κ.α.).

Πέρα όμως από τον διασκεδαστικό και εορταστικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό επιτέλεσε και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, μέσω του εξαιρετικά επίκαιρου “Σπιτιού της Αγάπης”,  στο οποίο συγκεντρώθηκαν ποσότητες τροφίμων διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης, βιβλία και παιχνίδια από δωρεές και προσφορές ιδιωτών, που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που δημιουργεί ο δήμος.

Η φετινή διοργάνωση όμως ενίσχυσε σε μεγάλο βαθμό και τον εθελοντισμό, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι, μικροί και μεγάλοι που βοήθησαν με τον τρόπο τους στη λειτουργία του Χωριού.

                                                                                                                      Ευχαρηστίες

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων ο Δήμος Κιλκίς απευθύνει τις θερμές του ευχαριστίες, στον Κιλκισιώτη καλλιτέχνη Χάρη Ισχνόπουλο που κατασκεύασε τα Σπιτάκια του Χωριού, σε όλους τους εθελοντές, στον Άι Βασίλη που τις φετινές γιορτές επέλεξε να επισκεφθεί την πόλη του Κιλκίς, στα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών  “Ευρωγνώση”, “Μαγλουσίδη”, “Ναλμπάντη” και  “Πορταρινού”, στο Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς που συμμετείχε με δρώμενα, στην 71/η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία “Πόντος” για τις ποσότητες τροφίμων που διέθεσε στο Σπιτάκι της Αγάπης, σε όλους εκείνους που στήριξαν εμπράκτως την προσπάθεια για την ενίσχυση των ανήμπορων συμπολιτών μας, στις μαθήτριες και στις εκπαιδεύτριες της Σχολής Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς που ανέλαβαν με μεγάλη επιτυχία τη δραστηριότητα της ζωγραφικής προσώπου (face painting), στις επιχειρήσεις  Ανανιάδης, Κούκου, Αμαλίας Διαλυνά, Άρτος, Γλυκό, Γωνία, Σαββίδης, Σερταρίδης, Sisters,  Σοκολατίνι, Τσαχουρίδης, Unilever, Jannis,, Trata, Eurimak, “Μασούτης” και “Ελευθεριάδης Λάζαρος”.

Επίσης, στους “Alan Dulan” του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήριο του Δήμου Κιλκίς, την ομάδα Κρουστών του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς, τη Χορωδία του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, την Παιδική Χορωδία του Αρμονικού Ωδείου Κιλκίς, τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Κιλκίς και στους συμμετέχοντες φορείς και Συλλόγους: Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς, Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Ειδικό Σχολείο, Παιδικός Σταθμός Χέρσου, Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ”, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών, ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κιλκίς, Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

 

 

Σχολιάστε