My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Θα παρουν 2ο υπαλληλο τα ΕΛΤΑ Πολυκαστρου

Το κατάστημα Πολυκάστρου των ΕΛΤΑ δεν θα αναστείλει τη λειτουργία του και το προσωπικό θα ενισχυθεί με την προσθήκη ενός ακόμη εποχικού υπαλλήλου. Παράλληλα, θα διατηρηθεί η λειτουργία των δυο Ταχυδρομικών Πρακτορείων που λειτουργούν στην περιοχή. 

Αυτό προκείπτει απ` την απάντηση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ  στο από 13 Δεκεμβρίου 2011 σχετικό έγγραφο του αντιπεριφερειάρχη, Χρ. Γκουντενούδη, πρός την Υπηρεσία.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν ότι υποβαθμίστηκε η λειτουργία του αφού έμεινε σ` αυτό ένας μονάχα υπάλληλος. Υποθέτουμε ότι γι` αυτό ο κ. Γκουντενούδης έκανε λόγο στο έγγραφο που προαναφέρθηκε, για “δραστική μείωση υπηρεσιών και εργαζομένων”.

Όμως, η διοίκηση των ΕΛΤΑ λέει στην απάντησή της ότι “το Κατάστημα Πολυκάστρου με το προσωπικό που απασχολείται” καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες! Υποθέτουμε επομένως ότι απλώς ο ένας υπάλληλος θα γίνουν δύο…Θα πείτε, λίγο είναι αυτό, αυξάνεται ο αριθμός του προσωπικού κατά 100%!

Το κείμενο της απάντησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έχει ως εξής:

“Σε απάντηση της από 13/12/11 επιστολής σας, η οποία αναφέρεται στη λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος Πολυκάστρου, σας πληροφορούμε τα εξής:

Ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός του ΕΛΤΑ προβλέπει τη συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση της Εταιρίας, τη διαρκή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας σε όλη τη Χώρα.

Τα ζητήματα στελέχωσης των Καταστημάτων του ΕΛΤΑ αποτελούν υψηλή προτεραιότητα και αντιμετωπίζονται με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες και δυνατότητες, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Το, Κατάστημα Πολυκάστρου με το προσωπικό που απασχολείται, το οποίο θα ενισχυθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την πρόσληψη ενός εποχικού υπαλλήλου, καθώς και τα δυο Ταχυδρομικά Πρακτορεία που λειτουργούν στην περιοχή και παρέχουν όλες τις Ταχυδρομικές υπηρεσίες, καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες ταχυδρομικής εξυπηρέτησης των κατοίκων του Πολυκάστρου.

Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι ο ΕΛΤΑ παρακολουθεί τα ταχυδρομικό δίκτυο της περιοχής, όπως άλλωστε γίνεται με όλες τις περιοχές της Χώρας και στις περιπτώσεις που διαπιστώνονται προβλήματα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.”

Σχολιάστε