My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Θα μας ψεκάσουν από αέρος για τη λύσσα!

Αεροπλάνα στον ουρανό του ΚιλκίςΣύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Ευθυμιάδη, η λύσσα θ` αντιμετωπισθεί με αεροψεκασμούς!

Οι ψεκασμοί θα γίνουν με αφορμή την εκδήλωση ενός ακόμη κρούσματος λύσσας σε κυνηγόσκυλο που δάγκωσε παιδάκι πριν από λίγες μέρες στο νομό Πέλλας, ενώ ως γνωστόν είχαν προηγηθεί δύο κρούσματα λύσσας σε κόκκινες αλεπούδες στο νομό Κιλκίς, σε Μεταξοχώρι και Κ. Ποταμιά.

Οι αεροψεκασμοί, για τους οποίους έχουν ειπωθεί πολλά τον τελευταίο καιρό, θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, θα γίνουν ρίψεις «αντιλυσσικών εμβολίων» από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία!

Όπως είπε ο κ. Ευθυμιάδης, έχει ζητηθεί η προμήθεια αντιλυσσικού ορού, καθώς υπάρχουν ελάχιστοι στα νοσοκομεία, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας έχουν ληφθεί τα μέτρα που προβλέπονται και έγιναν ενημερωτικές συσκέψεις με τους αρμόδιους από τις επιμέρους περιφερειακές ενότητες αλλά και τους δήμους.

Σχόλια
One Response to “Θα μας ψεκάσουν από αέρος για τη λύσσα!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Α ναί;;; Αντιλυσσικό τον λένε τώρα τον αεροψεκασμό; Γιατι όσο και να έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα τέτοιου είδους εμβολιασμό κατα της λύσσας, παρα μόνον δια ενέσεως ή ρήψεως δολωμάτων απο αέρος που περιέχουν το εμβόλιο, δηλαδή τρώει το άγριο ζώο το δόλωμα και εμβολιάζεται. Αν γίνει έτσι έχει καλώς. Ομως άν δεν γίνει, τότε το “εμβόλιο” μέσω αεροψεκασμού, προκειμένου να πάθουν όλοι “ανοσία” ακούσια και εκούσια είναι ευκολονόητο τί αποσκοπεί.
    “Να λίε ‘μάς”, όπως έλεγε και η γιαγιά μου.

Σχολιάστε