My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Θα απολογηθούν για τα ψέμματα;’

(Βίντεο) Όπως πάντα, μια συνάντηση του Κώστα Κιλτίδη με δημοσιογράφους βγάζει ειδήσεις και θέματα. Έτσι κι αυτή, που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, δεν κύλησε αδιάφορα.

Για παράδειγμα, δεν μπορεί να μη σημειώσει κανείς τις “μπηχτές” με εσωκομματικούς παραλήπτες, όπως:

-Αμφισβητούσαν ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Κιλκίς. Θα απολογηθούν γι` αυτά τα ψέμματα;

-Δεν ήθελα σκληρές αντιπαραθέσεις σαν αυτές που είχαμε στο παρελθόν με τον Σάββα Τσιτουρίδη. Ήμουν ενωτικός και προσπάθησα για εκλογή δυο βουλευτών της ΝΔ στο νομό μας, κάτι που θα επιτυγχάνονταν αν δεν σκάλωνε στο δίδυμο πατέρα και υιού Παραστατίδη.

-Η στάση μου στις δημοτικές εκλογές παρερμηνεύτηκε κατά τραγικό τρόπο.

Μετά απ` αυτά, ο πρώην υφυπουργός δήλωσε ξεκάθαρα ότι συνεχίζει ως ενεργός πολίτης και πολιτικός, όσο θα είναι όρθιος και με σώας τας φρένας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ταυτόχρονα υπογράμμισε: “Απευθύνω έκκληση να σοβαρευτούμε όλοι. Ματαιότητες του τύπου “το Δικαστικό Μέγαρο θα γίνει έτσι” δεν έχουν θέση. Εγώ είχα επιλέξει το οικόπεδο της Μεραρχίας με κριτήριο την εξυπηρέτηση των πολιτών όλου του νομού. Όσο για το Νοσοκομείο, αυτό διαθέτει ρυθμιστικό από το 1993. Εκείνο που βασικά χρειάζεται σήμερα είναι μια νέα νοσηλευτική πτέρυγα”.

Για άλλη μια φορά ο πρώην βουλευτής έκανε αναφορά στη πρόσφατη πολιτική διαδρομή του, σημειώνοντας ότι έφυγε από τη ΝΔ επειδή δεν ήθελε να προσκυνήσει στις προσταγές των ξένων και να ματώσει τα χέρια του με αίμα αθώων Ελλήνων. “Αποχώρησα από μια ΝΔ, η οποία στις εκλογές που ακολούθησαν έλαβε το 19% των ψήφων”, είπε χαρακτηριστικά.

Κι όσο για την επιστροφή του το 2015, την απέδωσε στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για “εθνομηδενιστική πολιτική” και “κίνδυνο αλλοίωσης του συστήματος αξιών” με αποκορύφωση την “ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών”.

Αναφερόμενος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ευχαρίστησε για τις ψήφους που έλαβε “τηρουμένων των αναλογιών”, αποκαλύπτοντας ότι η αρχική σκέψη του ήταν να κατεβεί στη Θεσσαλονίκη αλλά τελικά επικράτησε η διάθεση να προσφέρει ξανά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

“Από τις πρώτες μου επισκέψεις και ομιλίες διαπίστωσα, ωστόσο, ότι το 1/3 αυτών με τους οποίους είχα συμπορευτεί στο παρελθόν, είτε είχαν φύγει από τη ζωή είτε ήταν πια ανενεργοί. Πάντως, εγώ συνεισέφερα τα μέγιστα να επιστρέψουν πολλοί στη ΝΔ από όσους είχαν φύγει”, τόνισε.

Γνωστοποιώντας ότι ένας όμιλος αναζήτησης που είχε ιδρύσει από το 2007, μετονομάστηκε πια σε “Ελληνική Συνέχεια και Προοπτική”, ο Κ. Κιλτίδης έκανε εκτενή αναφορά στη Διατροφική Σύμπραξη Κ. Μακεδονίας, στην οποία είναι πρόεδρος, επικεντρώνοντας στο στόχο της για ανάδειξη και προώθηση των προϊόντων της Περιφέρειάς μας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ονομασία προέλευσης.

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV:  

Σχολιάστε