My Twitter Feed

24 Σεπτέμβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αυτοψία των έργων στη Δοϊράνη -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Βολές κατά ΔΣ Εργαζομένων -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Διαμαρτυρία ΠΟΕΔΗΝ σε Κικίλια -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Απάντηση Μηνά για το Νοσοκομείο -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Ξανά δυο νέα κρούσματα σε Κιλκίς -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

Στο στόχαστρο και του σωματείου -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικό κράτος δεξιάς -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

«Aναλογικά η κατανομή σε σχολεία» -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

θέσεις για τις λαϊκές αγορές

laiki-agoraΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Ν..ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΣ 14/4/2014.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ (Ο.Ο.Σ.Α). ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ  ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΣΚΟΡΔΑ. ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Ο.Ο.Σ.Α.΄Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

1) ΑΡΘΡΟ 5

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.                                                          ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ

1) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΟ.

 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ

 2)   Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΔΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3)   ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΟ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΤΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ.

ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ  ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ

ΑΡΘΡΟ 10)

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤ)

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΑΡΘΡΟ 14)

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ

 6)ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε1 ΚΑΙ Ε3. ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ Ε1 ΚΑΙ Ε3 ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 12)

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΗΓΟΥΝ 31/10/2014.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ.

ΑΡΘΡΟ 15)

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1)  Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΔΕΙΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟΥΧΟ ΠΩΛΗΤΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΟΝ.

ΑΡΘΡΟ 30)

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5)  Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΤΗ.

ΑΡΘΡΟ 34)

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8)  ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΔΕΙΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ  ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

ΑΡΘΡΟ 39

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΡΘΡΟ 40

ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ Η ΑΔΕΙΑ.

 

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ. ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΕΙΣ ΄Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ? ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ 26% ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ 55% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΄Η ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝ ΠΛΗΡΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΄Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

 ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΥΓΙΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΥΤΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΡΗΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ

  -Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Σχόλια
One Response to “θέσεις για τις λαϊκές αγορές”
  1. Ο/Η Μιχαλης Σερβες λέει:

    Ειμαι απο το Δερβενι Κορινθιας Παραγωγος και μου εχουν απαγορευσει να πηγαινω στη λαικη θα παρω τα 800 ευρω

Σχολιάστε