My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η χορωδιακή συνάντηση σε Γουμένισσα

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η 23η Χορωδιακή Συνάντηση των Παιόνων, στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που ήρθε να απολαύσει τις προσκεκλημένες Χορωδίες από τον Δήμο Θερμαϊκού, του Αμύνταιου και φυσικά την οικοδέσποινα Χορωδία των Παιόνων.

Γνωστές μελωδίες ενορχηστρωμένες και διασκευασμένες μάγεψαν με τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα τους το ακροατήριο, που σιγοτραγουδούσε συμμετέχοντας με το δικό του τρόπο την όμορφη βραδιά, δίνοντας με το χειροκρότημα του την αίσθηση της ικανοποίησης της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται από επαρχιακές Χορωδίες, που δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τις επαγγελματικές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκκλησιαστικές, δημοτικές και τοπικές αρχές, φορείς και σύλλογοι της περιοχής, επίτιμοι πρόεδροι του συλλόγου, μέλη και φίλοι, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορηγούς της βραδιάς και τις κυρίες που προετοίμασαν τα κεράσματα του μπουφέ για τη δεξίωση των χορωδών, που μαζί με το ξακουστό κρασί της Γουμένισσας και τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, έγιναν ένας μεγάλος χορευτικός κύκλος, αποκομίζοντας καινούργιες γνωριμίες και νέους κύκλους συνεργασιών.

Η επόμενη και τελευταία για τη φετινή πετυχημένη χρονιά εμφάνιση θα γίνει στις 27 Μαΐου 2017 στο Φεστιβάλ Χορωδιών που θα γίνει στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Σχολιάστε