My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Η Φιορίνα με τον Δ. Τσαντάκη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΦΙΟΡΙΝΑΣ ΜΑΧΜΟΥΤΑΪ:

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιο των Δημοτικών Εκλογών Μαϊου 2019 με μια νεανική, δυναμική και μαζί συμβολική παρουσία. Αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν διακρίνει ανθρώπους, πιστεύει στην ισότητα των συμπολιτών, την ανεξαρτησία των συνδυασμών και προωθεί την ριζική ανανέωση της αυτοδιοικητικής βάσης. Θέλει τους νέους μας κοντά στα κοινά, σε μια πόλη δυνατή και σύγχρονη. Το καταφέρνει με την σύνθεση του ψηφοδελτίου να αποτελείται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και ηλικίες.

Η Φιορίνα Μαχμουτάι τελείωσε το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς πριν 3 χρόνια. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις του ιδιωτικού τομέα, στην εστίαση, στην ψυχαγωγία, στην απασχόληση παιδιών και στον τουρισμό. Παιδί οικογένειας από την Αλβανία που αναζήτησε την καλύτερη τύχη της στην Ελλάδα, μεγάλωσε και έλαβε της Ελληνικής παιδείας και την Ελληνική ιθαγένεια στο Κιλκίς. Είναι μία νέα μητέρα που με το σύζυγο της μεγαλώνουν το νεογέννητο παιδί τους. Η Φιορίνα θέλει να αγωνιστεί και να προσφέρει στον τόπο που την αγκάλιασε και τον αγάπησε σαν δεύτερη πατρίδα της.

Αυτή η όμορφη κοπέλα, που από μικρή αγωνίζεται στο στίβο της ζωής, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά για να βελτιώσει η ίδια την ποιότητα ζωής των μελλοντικών γενιών μαζί με τους άλλους νέους της ηλικίας της. Την καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Έχουμε ολοκληρώσει την ομάδα των πιο αξιόλογων ανθρώπων και μαζί τους οδηγούμε την πόλη και τα χωριά του Κιλκίς στην επόμενη καλύτερη ημέρα για όλους μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε