My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Η Τόλμη στο πανευρωπαϊκό Taekwondo

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo WT European Under 21 Championship διεξήχθη στην πόλη Helsingborg της Σουηδίας από τις 5 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής ηλικιακά είχαν από 17 ετών έως 21.

Η κάθε χώρα είχε τη δυνατότητα να επανδρώσει την εθνική της ομάδα με δυο αθλητές-ριες σε κάθε κατηγορία σύμφωνα με την ETU. Πρέπει να τονίσουμε ότι στην κατηγορία έως 21 απαιτείται θέση στην Ελλάδα και βαθμολογία από διεθνείς διοργανώσεις.

Σε αυτή την πολύ μεγάλη διοργάνωση είχε το δικαίωμα να συμμετέχει ως μέλος της εθνικής Ελλάδος ο αθλητής του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς Κουτσός Αριστείδης στην κατηγορία έως 54 κιλά.

Πρωταθλητής σε πολλές επίσημες διοργανώσεις επί σειρά ετών. Τριάντα αθλητές από όλη την Ευρώπη συμμετείχαν στην κατηγορία έως 54 κιλά, υψηλού επιπέδου με διακρίσεις και κατάταξη πανευρωπαϊκή και παγκόσμια.

Σε αυτή την αναμέτρηση η νίκη 35-21 υπέρ μας με εθνική Αγγλίας μας έφερε στον επόμενο αγώνα να αντιμετωπίσουμε τον 3ο σε παγκόσμια κατάταξη όπου στερηθήκαμε τη διάκριση παρά την άριστη παρουσία.

Μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις και να εμπλουτίσεις την εμπειρία σου συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, βελτιώνοντας το επίπεδό σου. Μετά τη νίκη η βαθμολογία είναι σημαντική και η κλήρωση Ranking σε κατατάσσει ανάλογα.

Συγχαρητήρια έδωσαν στον αθλητή για τη συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης ευχόμενοι καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις.

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Σχολιάστε