My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η Σχολή του Κιλκισιακού στη Ξάνθη

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε την καθιερωμένη διήμερη εκδρομή της στην πόλη της Ξάνθης το σαββατοκύριακο. Περισσότερα από 130 παιδιά και γονείς, με το προπονητικό τιμ και μέλη της διοίκησης του Κιλκισιακού βρέθηκαν στην όμορφη πόλη της Θράκης για να διασκεδάσουν, να κάνουν νέους φίλους και να δώσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Ξάνθης.

Η διαμονή έγινε σε δύο ξενοδοχεία, με τον μεγαλύτερο όγκο των εκδρομέων να διαμένει στο Le Chalet στα Πηγάδια, και οι υπόλοιποι στο «ΕΛΕΝΑ» στο κέντρο της πόλης. 

Η αποστολή έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Le Chalet με τα παιδιά της Ακαδημίας του Κιλκισιακού να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους αστέρες της Ανδρικής ομάδας της Ξάνθης λίγο πριν αυτοί αναχωρήσουν για την Αθήνα, παίρνοντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε η βόλτα στη πόλη της Ξάνθης, και το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Τη Κυριακή το πρωί ήταν προγραμματισμένοι οι αγώνες στις εγκαταστάσεις της Ξάνθης δίπλα από το ξενοδοχείο. 

Από Μπαμπίνι μέχρι Παίδες ο Κιλκισιακός κατέβηκε με όλα του τα αγωνιστικά τμήματα, κόντρα σε αυτά της Ξάνθης. Τα παιδιά μας απέκτησαν πολλές εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας τα φυτώρια μιας ομάδας που βρίσκεται στη Super League και διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά ίσως τις καλύτερες εγκαταστάσεις στη χώρα.

Οι μικροί μας φίλοι χάρηκαν με τη ψυχή τους το παιχνίδι, και αναχώρησαν το μεσημέρι για το Κιλκίς, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με τον Κιλκισιακό να επισκέπτεται ακόμη μια πόλη της Βορείου Ελλάδος.
Τα Απαιτούμενα Δικαιολογητικά για το ΚΔΑΠ

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και το ΚΔΑΠ του Κιλκισιακού ενημερώνουν τους γονείς πως από τις 3.00μ.μ.-5.00μ.μ. στο γήπεδο του Σαλάτς και από τις 5.30μ.μ.-8.00μ.μ. στο κτίριο του Κιλκισιακού επί της οδού Παπαλουκά, μπορούν να προσκομίζουν τα απαραίτητα έγγραφα ούτως ώστε να κατατεθούν τον επόμενο μήνα οι αιτήσεις τους για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Στον Κιλκισιακό τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν οποιαδήποτε δομή θέλουν. Ποδόσφαιρο, Ρομποτική, Ζωγραφική, Κολύμβηση και πολλές ακόμη δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται (για τις μητέρες) είναι:

  1. Αντίγραφο Αποδεικτικού Στοιχείου Ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ ή μετάφραση του-εντός του τελευταίου τριμήνου-, αν δεν είναι με λατινική γραφή).
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  3. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) 2017.
  4. Απασχόληση-Άνεργη ΟΑΕΔ: Βεβαίωση χρόνου ανεργίας (τρέχουσα κατάσταση), με ημερομηνία έκδοσης μετά την Ημερομηνία Πρόσκλησης.
  5. Βεβαίωση Εργοδότη-Σύμβαση Εργασίας.
  6. ΑΜΚΑ Μητέρας και Παιδιού.
  7. Α.Φ.Μ. και Τηλέφωνο Μητέρας.
Σχολιάστε