My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η συνέντευξη τύπου της Ελ. Κουντουρά στο Κιλκίς

Χθες επισκέφτηκε το νομό μας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος, και σήμερα Τρίτη ένα απ` τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, η Έλενα Κουντουρά. Στο μεταξύ, όμως, έχουμε διαρροές απ` τον συνδυασμό του Κιλκίς, καθότι ο Παναγιώτης Λαπατίνας οδεύει κι αυτός στη …στοργική αγκαλιά της κεντροδεξιάς, έτσι όπως την αντιπροσωπεύει ο Αντ. Σαμαράς!

Βέβαια, η κ. Κουντουρά είπε στην αρχή της συνέντευξής της στην αίθουσα του Επιμελητήριου ότι οι απόντες απ` τη συνέντευξη υποψήφιοι είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις λόγω του εργάσιμου της ημέρας. Ωστόσο, από ερώτηση που της έκανε στη συνέχεια το ΚΙΛΚΙΣ24, φάνηκε ότι γνώριζε για τις αποχωρήσεις, και με την ευκαιρία επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά, κατηγορώντας τον για προσπάθεια εκμαυλισμού συνειδήσεων.

Εκτός απ` τον κ. Λαπατίνα, απών ήταν κι ο υποψήφιος Κ. Σταυρόπουλος, ενώ θυμίζουμε ότι τη θέση της Αλεξάνδρας Στεφανίδου έχει πάρει ο Βασίλης Σιαμπάνης, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνέντευξη μαζί με τους Άννα-Μαρία Γιάντση και Κωνσταντίνο Δεμερτσίδη.

Στη συνέντευξή της, η κ. Κουντουρά αναφέρθηκε αναλυτικά στην αποτυχία του μνημονίου και τάχτηκε υπέρ της κατάργησής του. “Με τα μνημόνια θα παραμένουμε πάντα χρεωμένοι, και στόχος των δανειστών μας είναι η δημόσια και ιδιωτική μας περιουσία. Προτεραιότητά μας είναι οι ανάγκες του λαού μας και μετά η εξυπηρέτηση των δανειστών”, είπε μεταξύ άλλων η κ. Κουντουρά. Μάλιστα, το ίδιο απάντησε και σε ερώτηση της παρούσας στη συνέντευξη προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και μέλους του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Γεωργίας Κολεσιώτου.

Αναφερόμενη στις προηγούμενες εκλογές, η κ. Κουντουρά είπε ότι η αντιμνημονιακή ψήφος των Ελλήνων ήταν συνειδητή κι όχι μιας απλής διαμαρτυρίας. Αναφέρθηκε δε, στην προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού μέσω ψευτοδιλημμάτων για το ευρώ και την Ε. Ένωση. Κι όσο για την κυβέρνηση της “επόμενης μέρας” υπογράμμισε ότι οι Ανεξ. Έλληνες θα στηρίξουν μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για ανάγκη συγκρότησης οικουμενικής εθνικής κυβέρνησης.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η πρώτη της λίστας υποψήφια στο νομό μας, Άννα Μαρία Γιάντση, η οποία έκανε μια σύντομη τοποθέτηση με ιδιαίτερη άνεση, ευγλωττία και περιεχόμενο πολιτικού λόγου, ενώ κι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που χαιρέτησαν υπογράμμισαν το γεγονός ότι οι Ανεξ. Έλληνες στελεχώνονται από νέους κατά το πλείστον ανθρώπους. Να σημειωθεί ότι η κ. Γιάντση γνωστοποίησε ότι μετά την Αξιούπολη, πολιτικό γραφείο του κόμματος θ` ανοίξει και στην πόλη του Κιλκίς.

Σχολιάστε