My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η πυρκαγια στη ταβερνα Αρχοντακη

Μόλις χθες Τετάρτη η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Αξιούπολη το περασμένο Σάββατο, και για την οποία το kilkis24 ενημέρωσε τους αναγνώστες του απ` την Δευτέρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε  σε διώροφο κτίριο εκτός σχεδίου πόλεως, στο οποίο στεγάζονταν ταβέρνα – ψησταριά, και  επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον χώρο καθώς και στην κεραμοσκεπή του διώροφου κτιρίου.

Για την αντιμετώπιση του συμβάντος κινητοποιήθηκε η Π.Υ. Γουμένισσας με δύο  πυροσβεστικά οχήματα και έξι πυροσβέστες, οι οποίοι ενισχύθηκαν με ένα επιπλέον πυροσβεστικό όχημα και δύο άνδρες από την Π.Υ. Κιλκίς. Στο τόπο του συμβάντος παρευρέθησαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και κλιμάκιο της Δ.Ε.Η..

Από την πυρκαγιά κάηκε και καταστράφηκε ολόκληρη η κεραμοσκεπή του κτιρίου καθώς επίσης και όλος ο μηχανολογικός και επαγγελματικός εξοπλισμός της ταβέρνας . Δεν προκλήθηκε καμία άλλη ζημιά, τόσο στο χώρο του ισογείου όσο και στο χώρο του υπόγειου όπου λειτουργούσε καφετέρια-οινοποιείο της ίδιας επιχείρησης. Δεν υπήρξε  τραυματισμός και δεν κινδύνευσε κανένας άνθρωπος.

Θυμίζουμε ότι, όπως έγραψε το kilkis24, παθών ιδιοκτήτης των ως άνω επιχειρήσεων είναι ο γνωστός επιχειρηματίας – οινοπαραγωγός του νομού και πρώην αντιδήμαρχος Αξιούπολης, Ιωσήφ Αρχοντάκης.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Γουμένισσας.

Σχολιάστε