My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Η πρωτη δηλωση Κολοτσιου ως αναπληρωτης

Η πρώτη δήλωση που έκανε ο Περ. Κολότσιος ως αναπληρωτής δήμαρχος Κιλκίς, έγινε κατά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Κολότσιος είπε τα εξής:

Με τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κλείνει τυπικά ένας κύκλος, που τα τελευταία χρόνια απασχολεί την τοπική κοινή γνώμη και την κοινωνία μας. Ταυτόχρονα αρχίζει η τελική ευθεία, μέχρι την οριστική ξεκαθάριση του θέματος, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη καθώς και η ηθική υπόσταση και το κύρος του ανθρώπου στο πλευρό του οποίου πολιτεύομαι κι εγώ τα τελευταία 10 περίπου χρόνια.
Με τη διαδικασία που ορίζει ο νομοθέτης καλούμαι από σήμερα να αναπληρώσω το δήμαρχό μας Βαγγέλη Μπαλάσκα μέχρι την οριστική ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, η οποία σύντομα καλείται να ξεκαθαρίσει πλήρως την υπόθεση, αφαιρώντας κάθε σκιά και ακυρώνοντας κάθε κατηγορία εναντίον του επικεφαλής της παράταξης και της δημοτικής αρχής, ενός ανθρώπου που από το 2002 και συνεχώς μέχρι σήμερα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του, μέσα από σαφή εκλογική επικύρωση. Ενός ανθρώπου που με τιμά με την φιλία του και την εμπιστοσύνη του τόσο ως Νομάρχης όσο και ως Δήμαρχος.
Προσωπικά αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τόσο τον ίδιο όσο και όλους τους συναδέλφους μου παλαιότερα στο Νομαρχιακό και τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ελπίζω δε, να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης, ώστε στο τέλος αυτής της σύντομης, ελπίζω διαδρομής η επιλογή του επικεφαλής και των συναδέλφων μου να αποδειχτεί δικαιωμένη. Παράλληλα προσωπικά ελπίζω να διαψεύσω τις ετικέτες κάποιων βιαστικών συμπολιτών μου περί αχυρανθρώπου, μαριονέτας, κτλ.
Aγαπητοί συνάδελφοι στην προσπάθειά μου αυτή ζητώ την αρωγή σας με βάση το δεδομένο ότι η προσπάθειά μας έχει κοινό στόχο το καλό του τόπου.
Βασίζομαι στην εποικοδομητική βοήθειά σας όπως βασίζομαι στη άριστη συνεργασία με τους δοκιμασμένους αντιδημάρχους, το σεβαστό διαπαραταξιακό προεδρείο μας και φυσικά σε όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας. Εξυπακούεται βέβαια, ότι κύριος αρωγός στα έκτακτα καθήκοντα που αναλαμβάνω σήμερα θα είναι ο ηγέτης της παράταξής μας Βαγγέλης Μπαλάσκας. Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για το δύσκολο και απαιτητικό έργο μας. Καλή χρονιά σε όλους”.

Σχολιάστε