My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η πίτα των Τριτεκνων

Μέσα σ` ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας και η τελετή βράβευσης των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση παιδιών μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου, παρουσία του Μητροπολίτη Γουμένισσας κ. Δημητρίου, ο όποιος ευλόγησε και την βασιλόπιτα του συλλόγου, του αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη, του δημάρχου Παιονιας Θ. Λαπόρδα, τοπικών φορέων, φίλων και μελών του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος  Κολιώνης επεσήμανε στην ομιλία του τα προβλήματα των οικογενειών με τρία τέκνα , το δημογραφικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα που έχει η χώρα μας. Ακολούθως στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο μητροπολίτης, επεσήμανε την δυσκολία διαβίωσης γενικά όλων των οικογενειών και την θέση της εκκλησίας προς τις τρίτεκνες οικογένειες.

Ακλούθησε απ` τον ίδιο τον κ. Δημήτριο, η βράβευση των εισαχθέντων μαθητών, που  ήταν οι: Γκουντενούδης Στυλιανός , Καπνοπούλου Ελευθερία , Κικίρης Δημήτριος , Λιγορέλη Αντωνία , Μωυσιάδου Μαρία , Παπαχρήστου Πέτρος , Σαραπίδου Δέσποινα , Σωπίδου Ουρανία

Σχολιάστε