My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η πίτα του “Ανάσα Ευαισθησίας”

Σε ένα «ζεστό» και εορταστικό κλίμα, παρουσία φίλων του Συλλόγου και μελών, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 1 Φεβρουάριου 2015 η κοπή πίτας του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκίς».

DSC01655-001Ο πάτερ Νικηφόρος εφημέριος της ενορίας Αγίου Νικολάου αφού ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους που γέμισαν ασφυκτικά την ταβέρνα « Ποικιλία Γεύσεων Τραταμέντο», «να συνεχίσουν δυναμικά το έργο κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη στο Νομό Κιλκίς», ενώ έκλεισε τον χαιρετισμό του εκφράζοντας την ελπίδα το 2015 να είναι έτος υγείας και ανάκαμψης για όλους τους Έλληνες, αλλά και χρονιά αναγέννησης και διάπλασης των ηθών, ώστε να ξεπεράσουμε συντεταγμένα την κοινωνική και οικονομική κρίση».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Χριστίνα Κουρουζίδου, η οποία μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών, αλλά και του Δ.Σ. επισήμανε ότι «η σύγχρονη εποχή των δυσκολιών επιτάσσει την αλληλεγγύη. Εκεί που υπερισχύει ο εγωισμός και ο ατομικισμός, οφείλουμε να στραφούμε προς τη συνεργασία και την προσφορά.

Όπου κυριαρχούν αξίες που προβάλλουν την άμεση ικανοποίηση του θυμικού να αντιτάξουμε την εγκράτεια και την αυτάρκεια» είπε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο εθελοντισμός δεν πηγάζει από υποχρέωση ή καταναγκασμό, αλλά είναι μια απόφαση ψυχής για προσφορά προς τον συνάνθρωπο και με ένα ηχηρό μήνυμα έκλεισε η ομιλία. όραμα μας ένας κόσμος με αξιοπρέπεια χωρίς φτώχεια!! »

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς βουλευτής του Συριζα κ Παραστατίδης Θεόδωρος ο κ Αιμίλιος Νικολαΐδης ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών η κ Μαρία Μωυσίδου Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς ο Αντιπεριφερειάρχης κ Θωμαϊδης Παύλος η κ Χρυσή Σοφού η νέα Πρόεδρος της ΚΔΕΚ.

Σχολιάστε