My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η πίτα από “Ανάσα Ευαισθησίας”

Σε ένα «σεμνό όπως ταιριάζει με το έργο του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας » κλίμα, παρουσία φίλων του Συλλόγου και μελών, πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 ο αγιασμός και η κοπή πίτας του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς».

anasa-euaisthisiasΟ π. Ιάκωβος, εφημέριος της ενορίας Αγ. Νικόλαου, αφού άγιασε πρώτα τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους που γέμισαν το Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς », «να συνεχίσουν δυναμικά το έργο κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη στο Νομό Κιλκίς», ενώ έκλεισε τον χαιρετισμό του εκφράζοντας την ελπίδα το 2016 να είναι έτος υγείας και ανάκαμψης για όλους τους Έλληνες, αλλά και χρονιά αναγέννησης και διάπλασης των ηθών, ώστε να ξεπεράσουμε συντεταγμένα την κοινωνική και οικονομική κρίση».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Χριστίνα Κουρουζίδου, η οποία μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών, αλλά και του Δ.Σ. επισήμανε ότι «η σύγχρονη εποχή των δυσκολιών επιτάσσει την αλληλεγγύη. Εκεί που υπερισχύει ο εγωισμός και ο ατομικισμός, οφείλουμε να στραφούμε προς τη συνεργασία και την προσφορά. Όπου κυριαρχούν αξίες που προβάλλουν την άμεση ικανοποίηση του θυμικού να αντιτάξουμε την εγκράτεια και την αυτάρκεια» είπε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο εθελοντισμός δεν πηγάζει από υποχρέωση ή καταναγκασμό, αλλά είναι μια απόφαση ψυχής για προσφορά προς τον συνάνθρωπο μια ευχή στους εθελοντές που είναι πλάι μας χρειάζεται μεγάλη υπομονή, θάρρος, δύναμη και αντοχή και να μεγαλώσει η ομάδα σε εθελοντισμό ώστε το 2016 να είμαστε πιο δυναμικά πλάι στον συνάνθρωπο και με ένα ηχηρό μήνυμα έκλεισε η ομιλία ….Συνεχίζουμε το Όραμα μας !!!!…..Ένας κόσμος με αξιοπρέπεια χωρίς Φτώχεια !!!και αυτό θα το πετύχουμε Όλοι μαζί με κρίκους αγάπης για να καταπολέμηση της ανέχειας !!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ !!!

Δελτίο τύπου από ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Σχολιάστε