My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Η ΟΠΑΚ τη νέα δημοτική περίοδο

Από την Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς (Ο.ΠΑ.Κ.) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών τελείωσε. Έχουμε πλέον νέο Δήμαρχο και νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι οι πολίτες του Κιλκίς εύχονται και ελπίζουν να υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις, ώστε να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και να καλυφθούν οι υστερήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς (Ο.ΠΑ.Κ.) παρενέβη στην προεκλογική συζήτηση με αποστολή ερωτηματολογίου στους υποψήφιους Δημάρχους, με στόχο την επικέντρωση σε συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και την ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις των εκλογικών συνδυασμών σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Στο ερωτηματολόγιο αυτό απάντησε ο συνδυασμός «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Δημήτριο Αγαθόπουλο, ο συνδυασμός «ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Δημήτριο Κυριακίδη αποστέλλοντας μας το πρόγραμμά του, ενώ ο συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Πάυλο Τονικίδη μας ενημέρωσε προφορικά ότι στο πρόγραμμά του περιέλαβε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του ερωτηματολογίου μας.

Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να συμβάλλαμε σε μια πιο ουσιαστική προεκλογική συζήτηση και κυρίως στη δέσμευση για συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα του Δήμου.

Εμείς δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εξειδικεύσουμε προτάσεις και θέσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα στην πόλη μας και εμποδίζουν το Δήμο να προχωρήσει μπροστά και να κινητοποιήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του Κιλκίς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.”

Σχολιάστε