My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η «Λ. Συσπείρωση» στη Μεγ. Στέρνα

Περιοδεία στη Μεγάλη Στέρνα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Φαχουρίδης, μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, Θόδωρο Αθανασιάδη και Κώστα Χαλίτσιο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο χωριό παρουσιάστηκαν οι 5 υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Τοπική Κοινότητα Μεγάλης Στέρνας, οι οποίοι είναι οι:

  • Βεζάλης Δημήτριος, 32 ετών, τεχνίτης κατασκευών.
  • Μιχαηλίδου Κωνσταντίνα, 42 ετών, ιδιωτική υπάλληλος.
  • Μιχαηλίδης Θωμάς, 60 ετών, συνταξιούχος.
  • Νακούλα Αλεξάνδρα, 64 ετών, συνταξιούχος.
  • Παγώνης Βασίλειος, 32 ετών, κτηνοτρόφος.

Οι υποψήφιοι στις τοποθετήσεις τους τόνισαν ότι οι διοικήσεις στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποίησαν και στήριξαν τις επιταγές της κυβέρνησης και της ΕΕ, στην ενίσχυση της Τοπικής Διοίκησης ως στηρίγματος των επιχειρηματικών ομίλων και ως φορομπηχτικών και αντιλαϊκών μηχανισμών. Σημείωσαν ότι τον ίδιο ρόλο έπαιξαν και πολλοί πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, είτε ανήκουν σε άλλα κόμματα, είτε εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι.

Από την άλλοι οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στα Χωριά, στο Δήμο και στην Περιφέρεια, λειτούργησαν ως πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση.

Πρωτοστάτησαν στου αγώνες για να μη φορτωθεί η εργατική τάξη και ο λαός τα βάρη της κρίσης. Δεν τα δίπλωσαν μπροστά στην επίθεση του κεφαλαίου, των κυβερνήσεων και των κομμάτων του.

Διεκδίκησαν την ανάκτηση των απωλειών του λαού, την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Δεν συμβιβάστηκαν με τα ψίχουλα της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Απαίτησαν σύγχρονα δικαιώματα σε όλους τους τομείς της ζωής της λαϊκής οικογένειας. Δεν συμφιλιώνονται με την ανακύκλωση της φτώχειας, τη φοροληστεία, τα ματωμένα πλεονάσματα.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο Δημήτρης Παυλίδης

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλίδη, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς, ανακοινώθηκε κατά την περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, στη Μεγάλη Στέρνα.

Ο Δημήτρης Παυλίδης είναι 65 ετών και ζει στη Μεγάλη Στέρνα. Γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ από οικογένεια Ελλήνων πολιτικών προσφύγων. Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Πολυτεχνική Σχολή της Τασκένδης στον κλάδο της Ηλεκτρολογίας και εργάστηκε στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης και Αυτοματοποίησης Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. Μετά τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα, το 1978, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με ειδίκευση στις επισκευές οικιακών και βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων και συσκευών.

Στην Τοπική Διοίκηση δεν ψάχνουμε για διαφορές ανάμεσα στις εκλεκτούς των κομμάτων. Κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας. Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια του στηρίζει το ΚΚΕ, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού.

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ

Σχολιάστε