My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Η κοπή της πίτας των Παιόνων

Η έναρξη του νέου έτους ευλογήθηκε για τους ΠΑΙΟΝΕΣ, από την τοπική εκκλησία την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Γουμένισσας. Η αίθουσα που ασφυκτιούσε από την αθρόα προσέλευση του κοινού, με τους νέους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία να ανταλλάσσουν ευχές για το καλό της χρονιάς.

Η τυχερή του νομίσματος σύμφωνα με το έθιμο, ήταν η κ. Καραμπάση Παρασκευή στην οποία δωρίστηκε η εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας (ημέρα μνήμης της), ευλογία από το Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου.

Τη βασιλόπιτα, όπως και τα βασιλοπιτάκια, προσέφερε στο Σύλλογο μας ο κ. Δογιάμας Κωνσταντίνος, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη των δράσεων μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πάτερ Χρήστος Γραμματικός (ο οποίος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα) με όλο το εκκλησιαστικό συμβούλιο, η Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Δούμου Ελένη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ.Τζούρτζος Αθανάσιος, Σύλλογοι και φορείς της Γουμένισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικτικού Συμβουλίου ευχαριστούμε το κοινό που παρευρέθηκε στην πρώτη εκδήλωση για το νέο έτος, καθώς και τους καταστηματάρχες της πόλης μας για την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο κλήρωση.

Σχολιάστε