My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η ζωή μας το 2040

  

     Μια από τα ίδια η ζωή μας το 2040. Μήπως αλλάζει τίοτα σ΄αυτή τη γωνιά της Γης, το οικόπεδο του Θεού που το λένε? Η διαίσθηση μας είναι ότι:
     Θα έχουμε αισίως φτάσει στο Μνημόνιο 1300000000 και θα ετοιμαζόμαστε να υπογράψουμε άλλο ένα.
     Ο Μητσοτάκης θα κατηγορεί στο γιο του Σαμαρά, τον μπαμπά του Αντώνη, ότι τον έριξε το 1993 και δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του.
     Ο Στέφανος Μάνος θα προσπαθεί να γίνει πρωθυπουργός για να πετύχει ότι δεν πέτυχε με το εργοστάσιο της Αλλατίνης.
     Ο Συμπιλίδης θα προσπαθεί να κατέβει υποψήφιος της ΝΔ στο Κιλκίς γιατί θα το έχει παίξει στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με softwareSIEMENS.
     Ο Καρατζαφέρης θα έχει βρει και άλλο άσπρο πουλί που θα έχει ευλογήσει τον ΛΑΟΣ2. Το ΛΑΟΣ θα έχει γίνει ήδη πολιτικό μουσείο.
     Ο Άδωνις θα λέει ότι ο Καμμένος κάνει παρεμβολές στα τηλεοπτικές του αγοραπωλησίες γιατί δε θέλει τον κόσμο να ξέρει την πραγματική ιστορία που μόνο εκείνος πουλά από τις εκδόσεις του.
 Ο Σαμαράς θα έχει φτάσει στο ΖΑΠΠΕΙΟ 4.000000000 και θα έχει βρει τη λύση για την αναπτυξη με έναν αλγόριθμο Barboutsala που εφηύρε νεαρός μαθηματικός, fan του Harry Potter  και φιλέλληνας, που λυπήθηκε τους Έλληνες να τους βλέπει να χορεύουν Ζορμπά στο εξωτερικό και τον χορό του Ζαλόγγου στο εσωτερικό της χώρας τους.
     Ο Σημίτης θα θυμάται ότι κάποτε ήταν πρωθυπουργός σε μια χώρα αλλά θα έχει ξεχάσει ποιά είναι.
     Οι νεοδημοκράτες θα περιμένουν τον Καραμανλή να σταματήσει το playstation και να μιλήσει για το τί έγινε μεταξύ του 2004-2009 αλλά δε θα το κάνει. Θα βαριέται από την κούραση του τίποτα.
     Επιτέλους! Ο Χρυσοχοϊδης θα έχει διαβάσει ένα μνημόνιο – το προτελευταίο- αλλά δε θα θυμάται τί ακριβώς έλεγε. Εν τω μεταξύ θα έχει παντρευτεί για 2040 φορά, Θα έχει γίνει και ισόβιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
     Ο Λοβέρδος με την προσωπική του μασέρ, γυμνάστρια, και προπονήτρια θα παρακαλάει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να τον βάλει στην ενδεκάδα να παίξει για να δείξει στους φιλάθλους πόσο καλά έκανε με το ασφαλιστικό και πόσο αειθαλής μπορεί να είναι ο άνθρωπος χωρίς περίθαλψη και σύνταξη.
    Ο Βενιζέλος θα ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ποτέ υπουργός οικονομικών που εφάρμοσε το χαράτσι της ΔΕΗ  και υπέγραψε μνημόνιο, και ότι  μόνο οι  βαλτοί του ΓΑΠ τα διακινούν αυτά. Ο Πάγκαλος και οι απόγονοι του θα επιμένουν ότι μαζί τα φάγανε γιατί τα επίπεδα της χοληστερόλης και του ζαχάρου τους θα είναι ιλιγγιωδώς αυξημένα.
     Έκπληξη!… Ο ΓΑΠ δε θα έχει ξαναπέσει από το ποδήλατο του προσπαθώντας να το φτιάξει, αλλά θα προσπαθεί να βρει  Καστελόριζο No. 666666666666666666666666 για να κάνει νέες δηλώσεις για το ΔΝΤ. Φυσικά η μαμά Μαργαρίτα θα είναι ο κυριότερος σύμβουλος του γιατί τα αδέρφια του θα έχουν πάρει σύνταξη.
     Το ΔΝΤ – που  θα έχει μπει μέσα εξαιτίας των δανείων του προς την Ελλάδα – θα μας παρακαλεί να εφαρμόσουμε τα μέτρα αναδιάρθρωσης και μεταρρύθμισης γιατί δεν θα έχει άλλα λεφτά να μας δανείσει.
     Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατηγορείται από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Α.Ε. σαν η μυστική και αόρατη κυβέρνηση που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή.
     Και η Ελλάδα? Μην τα ρωτάτε. Θα είναι η χώρα DISNEΥLAND που ποτέ δεν πεθαίνει γιατί θα ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν με ανθρώπους που θα βλέπουν, ακούν, και θα κοιμούνται, και θα προσπαθούν να θυμηθούν πότε τους κυβέρνησε ο Τσίπρας.
     Υ.Γ.: Δε χρειάζεται να αναφερθούμε στο ΚΚΕ που φυσικά θα ζει ακόμα και τότε στον αστερισμό του Στάλιν και θα εύχετε να μη γίνει ποτέ κυβέρνηση στην Ελλάδα γιατί δεν ταιριάζει με την επανάσταση που πρεσβεύει!…
Πηγή: kafeneio-gr.blogspot.com
Σχολιάστε