My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επιμορφωτική σε διακρατική συνάντηση

Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετείχε στη δεύτερη διακρατική συνάντηση του έργου Work Based Learning 2.0 «WBL 2.0» στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις, που πραγματοποιήθηκε στο Dundeeτης Σκωτίας στις 17 και 18 Ιουλίου 2017.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από το Dundeeand Angus College, ένα κολέγιο που παρέχει υπηρεσίες δια βίου μάθησης σε ένα μεγάλο εκπαιδευτικό φάσμα (μηχανολογία, κατασκευαστικός τομέας, αθλητισμός, τέχνες, κοινωνικές επιστήμες κ.α.)

Στο έργο συμμετέχουν 6 εταίροι από τις χώρες: Ελλάδα, Σκοτία, Ισπανία, Ιταλία και Λιθουανία.

Την Επιμορφωτική Κιλκίς εκπροσώπησε ο Νίκος Γεωργιάδης, μέλος της ομάδας Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν τα πρώτα βίντεο που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του έργου, τα οποία είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του προγράμματος στο Youtube.

Σκοπός της δημιουργίας των εκπαιδευτικών βίντεο είναι αφενός να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο μάθησης από τους εκπαιδευτικούς (παρουσιάζοντας τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς στους μαθητές πληροφορικής) και αφετέρου να δώσει κίνητρα στους μαθητές ώστε να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους. Τα βίντεο αυτά είναι μέρος των δραστηριοτήτων του προγράμματος και συνδέονται άμεσα με τους στόχους του.

Η επόμενη συνάντηση του έργου θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο και θα φιλοξενηθεί από την Επιμορφωτική στο Κιλκίς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του –http://wbl.pixel-online.org (οι πληροφορίες παρέχονται στα αγγλικά).

Σχολιάστε