My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κιλκίς

(Βίντεο) Την ανάγκη “να είναι οι Έλληνες ενωμένοι ενόψει των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε”, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κιλκίς όπου βρέθηκε σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου, στα πλαίσια προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρ. Ελλάδα.

«Γνωρίζουμε από την ιστορία , ότι το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια», υπογράμμισε στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «αποφασίστηκε ερήμην του ελληνικού λαού και πλήγωσε όλους τους Έλληνες», ενώ έκανε λόγο για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες, ενώ έκανε και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ για να χαιρετήσει τα στελέχη που βρίσκονταν εκεί.

Στην επίσκεψή του στο Κιλκίς, τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, προσφωνώντας τον στην Πλατεία Ειρήνης, ενώ παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Δείτε βίντεο της επίσκεψης από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε