My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η Ενωση Αξιουπολης γινεται συνεταιρισμος

Χαλί για την προεδρία στρώνει ο Γ. Συμεωνίδης

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία εγγραφής των συνεταιριστών αγροτών της Παιονίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αξιούπολης ο οποίος θα αποτελέσει τη συνέχεια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών της περιοχής. Έμπειροι συνεταιριστές αισιοδοξούν για τη βιωσιμότητα του νέου θεσμικού σχήματος και διαβλέπουν δυνατότητες κερδοφορίας του.

Εφόσον κυλήσει ομαλά η διαδικασία των εγγραφών θα οριστεί μέσα στον Απρίλιο προσωρινή διοίκηση την οποία θα εκλέξουν οι εγγεγγραμμένοι. Στην κάλπη, για την εκλογή οριστικής διοίκησης θα προσέλθουν όσοι θα έχουν εγγραφεί μέχρι και σήμερα, μέσα στον Ιούνιο.

Επί του παρόντος δεν παρατηρούνται κινήσεις για τη συγκρότηση κομματικού ψηφοδελτίου ούτε από δεξιά ούτε από κεντροαριστερά. Οι όποιες υποψηφιότητες θα ξεδιπλωθούν πολύ αργότερα. Το σίγουρο είναι ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΕΑΣ Αξιούπολης Λάζαρος Ελευθεριάδης δεν επιθυμεί να ξανακρατήσει το τιμόνι της συνεταιριστικής ηγεσίας. Αποχωρεί μετά από οκτάχρονη παρουσία στα διοικητικά του συνεταιριστικού οργάνου.

Αντιθέτως, ενδιαφέρον για την προεδρία έχει εκδηλώσει σύμφωνα με πληροφορίες ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΑΣ και δημοτικός σύμβουλος Παιονίας  Γιάννης Συμεωνίδης. Ρόλο στα διοικητικά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αξιούπολης είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσουν ο Στέργιος Πελτεκιάδης από την Τούμπα, ο Βαρνάβας από τον Ευρωπό, ο Θεόδωρος Γοδώνης από το Πολύκαστρο. Οι ζυμώσεις θα ενταθούν βεβαίως όταν πλησιάσει η εκλογική περίοδος.

Σχόλια
One Response to “Η Ενωση Αξιουπολης γινεται συνεταιρισμος”
  1. Ο/Η mostas45 λέει:

    Και να δείτε πως κουβαλούσε ο κ. Συμεωνίδης τα καφεδάκια στους δημοσιογράφους χθες στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας!!! Ευγενέστατος !!!

Σχολιάστε