My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Η δραστηριότητα του Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Γενική Συνέλευση ΣΕΓΑΣ στην Ερέτρια

Μετέχουν Γ. Κωνσταντινίδης , Αν. Βογιατζής

Οι έφοροι του Τμήματος Στίβου κκ Γιώργος Κωνσταντινίδης ,  Τάσος Βογιατζής καθώς και ο σωματειακός προπονητής Κώστας Μηναρετζής, θα εκπροσωπήσουν  τον ΓΑΣ Κιλκίς στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια την Παρασκευή και το Σάββατο.

Στις εκλογικές διαδικασίες θα λάβουν μέρος περίπου 240 σωματεία του ΣΕΓΑΣ τα οποία και έχουν δικαίωμα ψήφου.

2ος  Ημιμαραθώνιος Καλαμαριάς

Αγωνίζονται οι Ακαδημίες & οι βετεράνοι

Στον Ημιμαραθώνιο δρόμο καθώς , στον Λαϊκό δρόμο 5000 μ και στον αγώνα δρόμου1.000 μ.δημοτικών σχολείων, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς (Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας) και η Σ.Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης, την Κυριακή  30 Σεπτεμβρίου 2012, θα αγωνιστούν οι αθλητές του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Στον Ημιμαραθώνιο θα λάβουν μέρος οι βετεράνοι αθλητές Αντώνης Σαρίδης , Δημήτρης Βραχιόλογλου και Λάζαρος Σιδηρόπουλος  καθώς και ο προπονητής στίβου του ΓΑΣΚ Φίλιππος Μισαηλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στον Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στον λαϊκό δρόμο των 5000 μ θα αγωνιστούν ο Αιμίλιος Μαβίδης και η Ευρυδίκη Ασημακίδου , ενώ στα 1000 μ μαθητών και μαθητριών θα λάβουν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών του τμήματος.

Οι αγώνες αυτοί ενισχύουν έναν νέο θεσμό του Δήμου Καλαμαριάς που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά φέτος και σκοπός του είναι να διαδοθεί το πνεύμα του μαραθωνίου στις γειτονιές μας και στόχος του να αναδειχθεί η αξία του παραλιακού μετώπου για την κοινωνία της Καλαμαριάς, συγχρόνως με την αξία του μαζικού αθλητισμού.

Αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς

Στα “Κωνσταντινίδεια 2012” της Νάουσας

 

Στους αγώνες με την επωνυμία “Κωνσταντινείδεια2012”πέφτει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος στίβου ΓΑΣ Κιλκίς. Οι αγώνες διοργανώνονται από την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας Ημαθίας  σε  συνεργασία  με  το  Δήμο  Νάουσας  και τον  τοπικό  σύλλογο  ΓΕ  ΝΑΟΥΣΑΣ  προκηρύσσει  αυτη την Κυριακή  30 Σεπτεμβρίου και σε αυτούς θα συμμετάσχουν   όλα  τα  σωματεία  των   δύναμεων των     ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ    Πιερίας-Ημαθίας , Πέλλας-Κιλκίς ,Θεσσαλονίκης , Δυτ. Μακεδονίας,  Σερρών   με  μεγάλο αριθμό  αθλητών-τριών. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει στους αγώνες τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν φέτος στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και κυρίως τους Παμπαίδες και Παγκορασίδες των κατηγοριών Α’ και Β’.

Η αθρόα προσέλευση των νέων αθλητών συνεχίζεται

Τον Οκτώβριο θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα

Πληθαίνουν καθημερινά οι μικροί μας φίλοι που έρχονται στο στάδιο του Κιλκίς για να γραφτούν στην ομάδα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.  Σε κάθε προπόνηση νέες «φατσούλες» έρχονται να προστεθούν στις «παλιές» και η οργάνωσή μας πάει πίσω. Επειδή πιστεύουμε ότι ακόμη και τον Οκτώβριο η εμπιστοσύνη των γονιών και των παιδιών στην ομάδα μας θα συνεχιστεί  με καθημερινές προσελεύσεις, τα ηλικιακά γκρουπ και το οριστικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα οριστικοποιηθεί όταν  ολοκληρωθεί η προσέλευση των νέων μας αθλητών.

Σχολιάστε