My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η αγωνιστική δράση του Αλέξανδρου

Με έξι συνολικά τμήματα η Ακαδημία Scooters από την Ανατολική Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018.

Από πλευράς της Ακαδημίας του Αλέξανδρου αγωνίστηκαν τα τμήματα τζούνιορ «ΙΝΤΕΡ 2007», τζούνιορ «TOTENAM 2008», τζούνιορ «MAΡΣΕΙ 2008», προτζούνιορ «ΝΑΠΟΛΗ 2008», προτζούνιορ «ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2010», και προτζούνιορ «ΤΣΕΛΣΙ 2010».

Ήταν μια μέρα γεμάτη ποδοσφαιρική δράση αλλά και ψυχαγωγία καθώς με την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησε γιορτή στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, με μπάνιο στην πισίνα και φαγητό. Έτσι, η μέρα έκλεισε ευχάριστα για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς.

Με δυο τμήματα στο Π. Αγιονέρι

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 ήταν μια μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο τόσο στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος, όσο και με παράλληλη συμμετοχή της Ακαδημίας στο τουρνουά που διοργάνωσε η νεοσύσταση Ακαδημία του Παλαιού Αγιονερίου .

Η Ακαδημία Αλέξανδρος βρέθηκε εκεί με δυο τμήματα, τα Μπαμίνι Α1 και προτζούνιορ Mαντσεστερ 2009. Τα παιδιά χάρηκαν με την ψυχή τους τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του συγκεκριμένου τουρνουά. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ευχαριστούν πολύ τους ιθύνοντες της Ακαδημίας Παλαιού Αγιονερίου για την πρόσκληση στο τουρνουά

Τελετή λήξης της Ακαδημίας 

Η προγραμματισμένη Τελετή Λήξης της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου. Η καθιερωμένη γιορτή είναι αφιερωμένη στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας και στους γονείς για την συνέπεια, την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η ημέρα ξεκίνησε με αγωνιστική δράση όπως αρμόζει στους ποδοσφαιριστές και στο ύφος της Ακαδημίας με παρόντα όλα τα τμήματα, τους προπονητές και τους γονείς. Ευτυχώς τα άσχημα καιρικά φαινόμενα δεν εμπόδισαν τους αθλητές να παρευρεθούν αλλά δυστυχώς χάλασαν τα σχέδια για να συνεχιστεί το πάρτι με βουτιές και διασκέδαση στην πισίνα των εγκαταστάσεων.

Η Ακαδημία ευχαριστεί θερμά τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ΑΤΕΡΜΩΝΑ που παρευρέθηκαν και υποστήριξαν την συγκεκριμένη τελετή με την συμμετοχή τους στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ευχαριστούν προσωπικά τον βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Γεωργαντά που τίμησε με την παρουσία και τον στοχευμένο λόγο του την εκδήλωση.

Σημαντική και συγκινητική ήταν επίσης η παρουσία και η συμβουλευτική ομιλία του Νίκου Βέργου στους μικρούς ποδοσφαιριστές, καθώς ξεκίνησε την δράση του από την Ακαδημία του Αλέξανδρου και είναι πλέον έμπειρος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια τους μαθητές και τους γονείς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν για ακόμα μια χρονιά. Μπορεί τα μαθήματα για φέτος να σταματούν σε μια βδομάδα, ωστόσο οι προετοιμασίες για την νέα χρονιά ξεκίνησαν με στόχο την εξύψωση του Αθλητισμού και του Πολιτισμού μέσα από το Ποδόσφαιρο.

Σχολιάστε