My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ζητω που καηκαμε!

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες Γερμανοί έχουν εγκατασταθεί στο Κιλκίς και αγοράζουν χρυσό απο τους πολίτες της περιοχής με αντάλλαγμα ελάχιστα ευρώ! Μοιράζουν φυλλάδια στον κόσμο και τον «προσκαλούν» στο ξενοδοχείο που διαμένουν, για να του αγοράσουν χρυσές βέρες και άλλα κοσμήματα.

Η πληροφορία δημοσιεύτηκε στην prionokordela.gr και αναπαράγεται στο Διαδίκτυο προκαλώντας καυστικά ή σκωπτικά σχόλια. Εμείς προσθέτουμε άλλη μία, που νομίζουμε ότι θα προκαλέσει ανάλογους σχολιασμούς:

Πρόσφατα επισκεύτηκαν τη πόλη του Κιλκίς με τρία πολυτελή τζιπ στελέχη εταιρίας που φιλοδοξεί να κερδίσει τον διαγωνισμό που προκηρύχτηκε για τη λατομική περιοχή Βάθης – Γερακαριού. Όταν, λοιπόν, κάποιοι Κιλκισιώτες τους μίλησαν για το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο νομό απέναντι στο ενδεχόμενο εξορυκτικών δραστηριοτήτων, η απάντησή τους ήταν απλούστατη εν μέσω του κυνισμού της: “Μη το ψάχνετε, θα πέσει το απαραίτητο μαύρο χρήμα κι όλα θα τακτοποιηθούν”, ακούστηκε να λένε!

Ε, λοιπόν, αυτό που φοβόμαστε είναι μήπως φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι όσοι τάσσονται υπέρ της επένδυσης το κάνουν επειδή τ` άρπαξαν, κι όσοι αντιδρούν το κάνουν για να τα πάρουν. Αν φτάσουμε να λέμε τέτοια οι μεν για τους δε, ζήτω που καήκαμε ως τοπική κοινωνία!

Σχόλια
One Response to “Ζητω που καηκαμε!”
  1. Ο/Η μαρία λέει:

    Τι εννοεί ο/η αρθρογράφος? ότι αυτό που πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο είναι να μην μαλώσουμε μεταξύ μας??? έτσι ενημερώνουν τους πολίτες???? αντί να προβάλουν τις ερχόμενες συγκεντρώσεις στο συνεδριακό ενάντια στα μεταλλεία???? Δευτέρα 6/2 6.30 μμ είναι ανάγκη να ενημερωθούμε για το επικείμενο έγκλημα και να είμαστε όλοι εκεί – ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ – ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟ – ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ”ΚΥΡΙΟΙ”

Σχολιάστε