My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζητούν συνάντηση με Τσίπρα

Όλες οι γαλακτοβιομηχανίες έριξαν τις τιμές παραγωγού στο Κιλκίς, κατήγγειλε σήμερα Πέμπτη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων κεντρικής Μακεδονίας, Θωμάς Καρυπίδης, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα από το κράτος.

“Οι γαλακτοβιομηχανίες επικαλούνται υποβάθμιση της ποιότητας του αιγοπρόβειου γάλακτος”, σημείωσε ο κ. Καρυπίδης, γνωστοποιώντας ότι σήμερα οι κτηνοτρόφοι του νομού είχαν συνάντηση, στην οποία αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όταν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας διορία για το ραντεβού μέχρι το τέλος Ιουνίου, διαφορετικά προειδοποιούν με κινητοποιήσεις, έχοντας στα πλάνα τους ακόμα και το κλείσιμο δρόμων.

Οι κτηνοτρόφοι ζητούν από τον κρατικό μηχανισμό να ελέγξει το γάλα τους, για να διαπιστωθεί η ποιότητά του, και να μη γίνονται οι έλεγχοι μόνο από τα εργαστήρια των γαλακτοβιομηχανιών.

“Ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) δεν έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια ελέγχους στις γαλακτοβιομηχανίες”, δήλωσε ο κ. Καρυπίδης, προσθέτοντας ότι ο λόγος που οι γαλακτοβιομηχανίες γυρνούν την πλάτη στους Έλληνες κτηνοτρόφους κρύβεται πίσω από τις εισαγωγές φθηνότερου γάλακτος από την Βουλγαρία και την Ιταλία.

 

Σχολιάστε