My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ζητά ΑΤΜ στη δομή Ν. Καβάλας

Εντατικοποίηση των ελέγχων για τους φιλοξενούμενους της δομής της Νέας Καβάλας με στόχο τον περιορισμό των μετακινήσεων για προστασία της δημόσιας υγείας, ζήτησε o δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης.

Το αίτημα υποβλήθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνο Σκούμα, τον οποίο ο κ. Σιωνίδης επισκέφτηκε στις 3 Απριλίου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας, Τριαντάφυλλο Ναλμπάντη.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι φιλοξενούμενοι στην δομή έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται νόμιμα με αποστολή sms ή με έγγραφο, για μετάβαση σε τράπεζα, όπου παρουσιάζεται συγχρωτισμός στα ΑΤΜ της πόλης του Πολυκάστρου τις ημέρες που πιστώνονται χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Για ν` αντιμετωπισθεί το φαινόμενο, ο δήμαρχος έστειλε επιστολές στις τέσσερις τράπεζες που διατηρούν ΑΤΜ στο Πολύκαστρο, ζητώντας να εγκατασταθεί άμεσα ΑΤΜ εντός της δομής της Νέας Καβάλας.

Παράλληλα, επικοινώνησε με τον υφυπουργό, Γιώργο Γεωργαντά, και έστειλε επιστολή στον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, προκειμένου να υποστηρίξουν το αίτημα του δήμου.

Ευχαριστήριο

Η πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιονίας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στους θεσμικούς παράγοντες, επιχειρηματίες και ιδιώτες για την άμεση θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα ενίσχυσης με βρώσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με αυτή την πράξη κοινωνικής προσφοράς, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο, καθώς στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού που δυστυχώς βιώνουν συνδημότες μας σε μια περίοδο που κουφώνεται μια πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση.

Τα προϊόντα που συλλέχθηκαν μέχρι σήμερα και θα διανεμηθούν στους δικαιούχους την Μεγάλη Εβδομάδα ξεπερνούν τους 4 τόνους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά τους βουλευτές Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργο Φραγγίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αντρέα Βεργίδη, τις επιχειρήσεις EURIMAC AE (ΜΑΚΒΕΛ) ,UNISMACK SA, TSAKIRIS FAMILY AE, KOΛΙΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, την Αρτοποιία ΜΑΜ οικογένειας Σπυρίδη, τους επιχειρηματίες Κυριάκο Χρυσαφάκογλου και Παναγιώτη Μποτζώρη, τους δημότες Δημήτρη Γκαντίδη και Αικατερίνη Αϊδαρίνη Ίντου τους δημότες που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα τους και τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Σχολιάστε