My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ζεσταινουν παλι τα τρακτερ οι αγροτες

Έτοιμοι να βγουν και πάλι στους δρόμους το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου εμφανίζονται οι αγρότες, από πρωτοβουλία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), η οποία έχει ήδη προγραμματίσει κλιμακούμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις πανελλαδικά. Οι κινητοποιήσεις θα προσαρμόζονται ανά περιοχή, από μικρές συγκεντρώσεις μέχρι και μπλόκα ή κλείσιμο διοδίων.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ μεταξύ άλλων τονίζει:

Η φτωχομεσαία αγροτιά καλείται να πάρει μέρος μαζί και με τους άλλους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, ενάντια στην άγρια, ολέθρια πολιτική που ακολουθείται και που οδηγεί στον αφανισμό και τη φτώχεια τους μικρομεσαίους αγρότες.

Μπρος σε αυτήν την εκρηκτική κατάσταση που επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι καλούμαστε να παλέψουμε, για να βάλουμε φρένο στην άγρια αυτή πολιτική και να δώσουμε προοπτική στον αγώνα μας, με την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. 

Ή αυτοί ή εμείς. Διεκδικούμε ανάπτυξη του γεωργικού και κτηνοτροφικού τομέα, έτσι όπως συμφέρει το λαό, τη χώρα, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους και όχι τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τα μονοπώλια”, αναφέρει η ΠΑΣ στην ιστοσελίδα της.”

Σχολιάστε