My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ε. Παπαδοπούλου και Θ. Ανθρακίδης

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της Ευδοκίας Παπαδοπούλου και του Θέμη Ανθρακίδη με τον Παύλο Τονικίδη:

Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά, η Ευδοκία Παπαδοπούλου και ο Θεμιστοκλής Ανθρακίδης με τη συμμετοχική διάθεση, το ειλικρινές ενδιαφέρον για τα κοινά και τον νεανικό δυναμισμό που τους διακρίνει, συμπορεύονται με την δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη.

Ευδοκία Παπαδοπούλου

Η Ευδοκία Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στο χωριό Ακρίτας Κιλκίς. Οι γονείς της είναι ο Δημήτριος Παπαδόπουλος και η Αναστασία Φλώρου. Τα δύο τελευταία χρόνια φοιτά στο  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε άτυπα μεν ουσιαστικά δε από τα μαθητικά της χρόνια, σε μαθητικά συμβούλια και τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Ιστορικό Μουσείο Γρηγόρη Αυξεντίου, που βρίσκεται στο χωριό Ακρίτας, αναλαμβάνοντας ξεναγήσεις για σχολεία του νομού μας, καθώς και άλλων περιοχών της χώρας μας. Προς τιμήν του Κύπριου ήρωα έχει οργανώσει και παρουσιάσει επίσης, εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αποφάσισε  να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, γιατί θεωρεί ότι ο οραματιστής Παύλος Τονικίδης, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στα κοινά και της διαρκούς ευαισθησίας που επιδεικνύει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς, είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του Δημάρχου. Συντάσσεται λοιπόν, δυναμικά στο πλευρό του υιοθετώντας το όραμά του για ένα ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ που θα εδράζεται σε άξιους ανθρώπους και θα υπηρετεί αξίες που διαχρονικά εμπνέουν και καθοδηγούν.

Ως νέος άνθρωπος και ενεργός πολίτης οραματίζεται τη δημιουργία ενός Δήμου διαφορετικού, σύγχρονου και λειτουργικού που όχι μόνο θα αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τα προβλήματα των πολιτών, αλλά θα επιδιώκει με προσήλωση και δυναμισμό την επίλυσή τους. Ενός Δήμου που θα υπηρετεί τον πολίτη και δεν θα απαιτεί μόνο από αυτόν. Ενός Δήμου που θα στέκει αρωγός και συμπαραστάτης στους ανθρώπους κάθε ηλικίας και κυρίως στους αδύναμους.

Θεμιστοκλής Ανθρακίδης

Ο Θεμιστοκλής Ανθρακίδης του Αιμιλίου γεννήθηκε το 1986, κατάγεται από το Χέρσο, ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στο Κιλκίς και είναι παντρεμένος με τη Στυλιανή Καλογιάννη επίσης δικηγόρο.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από την ίδια σχολή.

Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς με την παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» από το 2014 και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Οραματίζεται ένα Δήμο συμμέτοχο και αρωγό στη καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών με ισόρροπη καθολική ανάπτυξη όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και με αξιοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων για τη δημιουργία σύγχρονων και λειτουργικών δημοτικών δομών.

Εργάζεται προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός αξιοκρατικού και αποτελεσματικού μοντέλου διοίκησης, με κύριους άξονες τη διαφάνεια, την εξυπηρέτηση του δημότη και την τοπική ανάπτυξη.

Σχολιάστε