My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ευχές πολιτικών για τις γιορτές

Τις ευχές τους ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους απευθύνουν προς τους Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισες, οι βουλευτές Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργος Φραγγίδης, καθώς κι ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Οι ευχές της κ. Αγαθοπούλου σε βίντεο:

Οι ευχές του κ. Φραγγίδη σε βίντεο:

Οι ευχές του Ανδρ. Βεργίδη:

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους είναι ημέρες αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους μας. Αυτή είναι η προσπάθειά μας φέτος, παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Το 2020 ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οικογένειες θρηνούν νεκρούς, άλλες περιμένουν μία αχτίδα ελπίδας για όσους νοσηλεύονται και αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Ιατροί, νοσηλευτές, το σύνολο του έμψυχου δυναμικού των δομών υγείας σε όλη τη χώρα καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να νικήσουν τον κορονοϊό.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η κοινωνία δεν πρέπει να υψώνει τείχη, αλλά, να χτίζει γέφυρες αγάπης και αλληλεγγύης.

Απέναντι στη διάχυτη ανασφάλεια που απλώθηκε στην κοινωνία προκαλώντας ανησυχητική ‘δύσπνοια’, η ελπίδα παραμένει ζωντανή.

Η εποχή δεν προσφέρεται για ευφυολογήματα και φτηνό πνεύμα με διαξιφισμούς. Απέναντι στην ανατριχιαστική ανωριμότητα προτάσσουμε τη σοβαρότητα, την ενσυναίσθηση και την εμψύχωση.

Οι εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, φέτος έχουν τη “σφραγίδα” των περιορισμών στις οικογενειακές συναθροίσεις, συστάσεις για αποφυγή αγκαλιών και οδηγίες για τήρηση των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης. Εύχομαι, σύντομα, να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η μεγαλύτερη προσδοκία μας είναι να μπορέσουμε να μοιραστούμε πολλά ακόμη Χριστούγεννα με τη συντροφιά των αγαπημένων μας.

Ευχές για υγεία, ευτυχία, αγάπη, ειρήνη. Κάθε ευχή και μια ελπίδα. Ας την κάνουμε μαζί αληθινή, υποδεχόμενοι το Νέο Έτος, αφήνοντας πίσω το έρεβος της πανδημίας και προχωρώντας με πίστη σε δρόμους φωτεινούς και δημιουργικούς».

Σχολιάστε