My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εύσημα Γεωργαντά στην ΗΔΙΚΑ

Τα γραφεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ) επισκέφτηκαν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για την απλούστευση των διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς.

Εκεί πραγματοποίησαν συνάντηση με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλο Νίκη Τσούμα και μέσω τηλεδιάσκεψης συνομίλησαν με τους προϊσταμένους των διευθύνσεων του φορέα.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεισφορά της ΗΔΙΚΑ στο έργο του Υπουργείου, και ιδίως στην καθοριστική συμβολή της στο έργο της ψηφιοποίησης υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας κατά την περίοδο της πανδημίας.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που αυτή τη στιγμή μπορούμε να εκφράσουμε για εσάς. Γιατί η ΗΔΙΚΑ δεν υποστήριξε μόνο οποιαδήποτε καινούργια εφαρμογή δημιουργήσαμε, αλλά ταυτόχρονα υποστήριξε και όλο το υφιστάμενο πλαίσιο της λειτουργίας – είτε είχε να κάνει με τις δράσεις του ΟΠΕΚΑ είτε με τη λειτουργία των νοσοκομείων, όπου το προσωπικό της ΗΔΙΚΑ κατάφερε να διατηρήσει το πληροφοριακό σύστημα σε ετοιμότητα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλη αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο. Είμαστε σε ιδιαίτερα στενή συνεργασία με την κυρία Τσούμα και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε το έργο της ΗΔΙΚΑ. Αν και έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά, είμαστε σίγουροι ότι μόνο το καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε από εσάς».

Δελτίο τύπου από Γ. Γεωργαντά

Σχολιάστε