My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ευχαριστούν για προσφορά 12 Η/Υ

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου Γουμένισσας, εκφράζουν  τις θερμές ευχαριστίες τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», για την σημαντική δωρεά   στο σχολείο μας εποπτικών μέσων διδασκαλίας και συγκεκριμένα δώδεκα (12) Η/Υ, για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου πληροφορικής.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτήν τα σχολεία μας, τα οποία, λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης  αδυνατούν να εκπληρώσουν  ακόμα και βασικές τους ανάγκες . Η δωρεά από πλευράς σας των Η/Υ όχι μόνο μας είναι χρήσιμη, αλλά μας λύνει σοβαρά προβλήματα για την καλύτερη παροχή εκπαίδευσης στους 130 περίπου μαθητές  που φοιτούν στο σχολείο μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, το οποίο θα τους δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον τους ως άξιους και ικανούς πολίτες αυτής της  χώρας.

Οι  ενέργειές  σας   αποτελούν  πρότυπο και θεωρούμε ότι, στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα ιδρύματα αυτής της χώρας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σας ευχαριστούμε  και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά.

Σχολιάστε