My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ευχαριστίες από Ανάσα Ευαισθησίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Aνάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συλλόγους Κιλκίς Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Λαοδικηνού Κιλκίς « Λαοδίκη » και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσόπετρας, τους προέδρους των συλλόγων, Διοικητικό καθώς και τον κόσμο που συμμετείχε στην κίνηση αλληλεγγύης προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζαμε για τις γιορτές των της Πρωτοχρονιάς.

Παραλάβαμε 22 κιβώτια τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες κατά της διάρκεια του 2018.

Η μεγάλη σας δωρεά είναι σημαντική ένδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που αξίζει να τονιστεί και να επιβραβευτεί. Η συνεισφορά σας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς », λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, και το 2018 να απαλύνει κάθε σκιά με το Φως της Αγάπης, της Αμοιβαιότητας και της Ειρήνης.

Σχολιάστε