My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήριο Κυριακίδη σε προσωπικό

Οι πρώτες και δύσκολες ημέρες της υγειονομικής κρίσης, με ζοφερό φόντο την πανδημία του κορονοϊού, βρήκαν το προσωπικό του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών μακριά από το πραγματικό αντικείμενο της εργασίας του.

Βρεφονηπιοκόμοι, μάγειρες, καθαρίστριες που δεν έκαναν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού ή ευπαθών ομάδων, επιστρατεύθηκαν βάσει πράξης νομοθετικού περιεχομένου σε δημοτικές δομές ενισχύοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς.

Για δυόμισυ μήνες οι εργαζόμενοι ρίχθηκαν πρόθυμα στο καμίνι της φωτιάς, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε νέα υπηρεσιακά καθήκοντα, υπό την υποστηρικτική καθοδήγηση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημήτρη Θεοδωρίδη και των Προέδρων της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ιωάννη Καραϊτη και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ιωάννη Λιναρδάκη.

Εφαρμόζοντας τα μέτρα ατομικής υγιεινής, φορώντας μάσκες και γάντια αλλά και την καλύτερή τους διάθεση οι υπάλληλοι, οι παιδαγωγοί και το βοηθητικό προσωπικό εξυπηρέτησαν με ευγένεια και καλοσύνη δεκάδες συμπολίτες μας εργαζόμενοι σε θέσεις ευθύνης, ως διοικητικοί υπάλληλοι στην είσοδο του Δημαρχείου, στο Ληξιαρχείο, στο Τμήμα Εσόδων, στις Τεχνικές Υπηρεσίες, στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, στο τηλεφωνικό κέντρο της Γραμμής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’, στο Κέντρο Κοινότητας Κιλκίς στα ΚΕΠ Κιλκίς, Δοϊράνης και Μαυρονερίου. Οι σχολικές καθαρίστριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσαν τη μάχη της καθαριότητας και σε άλλους εργασιακούς χώρους, σε δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα, σε αγροτικά ιατρεία.

Σήμερα που το προσωπικό του Νομικού Προσώπου και των σχολικών καθαριστριών επιστρέφει κανονικά στην εργασία του, με νέες διοικητικές εμπειρίες, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει δημόσια ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους εργαζομένους που στάθηκαν στο πλευρό του Δήμου και των δημοτών, με συνέπεια και με ευσυνειδησία παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Τους εύχεται καλή επάνοδο στην εργασία τους, κοντά στα βρέφη και στα νήπια που χρειάζονται τη φροντίδα και το παιδαγωγικό τους έργο.

Σχολιάστε