My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο από ΕΕΣ Κιλκίς

ees-kilkis1

Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της 23ης εθελοντικής αιμοδοσίας της 8ης Μαΐου, ο Ερυθρός Σταυρός αισθάνεται την άμεση ανάγκη να ευχαριστήσει θερμότατα όσους  μόχθησαν για το μεγάλο αυτό ανθρωπιστικό έργο: τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς και ιδιαιτέρως το Τμήμα Αιμοδοσίας με τους ιατρούς και τους νοσηλευτές της για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους, τον αξιότιμο αντιδήμαρχο κύριο Κώστα Παπαδάκη για τη συνεισφορά του, την εκλεκτή ορχήστρα του Πολυανείου Ωδείου για το μελωδικό της παλμό, τον τοπικό τύπο και τη ραδιοφωνία για το ενδιαφέρον τους, τη διεύθυνση και τους εκπαιδευομένους των ΙΕΚ Κιλκίς για τα ξεχωριστά εδέσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν, τους αδελφούς Φλωρίδη (Κρεοπωλείο Αθηνών) για την άφθονη ποσότητα κρέατος (400 σουβλάκια) που διέθεσαν, καθώς και το αρτοποιείο Μπόζη για τα εκλεκτά προϊόντα του.

ees-kilkis2Επίσης ευχαριστούμε τις κυρίες Διαλλυνά Αμαλία, Χατζηπανάγου Σωτηρία και Παυλίδου Σοφία, και τους κυρίους Τσιτάκη Αθανάσιο και Καλιντέρη Στάθη για την εργασία και την προσφορά τους.

Στο κάλεσμα του Θεολόγου και της Γεωργίας – Χριστίνας για αιμοδοσία ανταποκρίθηκε ένας εντυπωσιακός αριθμός αιμοδοτών, στους οποίους οφείλουμε τις θερμότερες ευχαριστίες. Τους είμαστε ευγνώμονες, μας έκαναν υπερήφανους και μας γέμισαν ελπίδα!

Τέλος, απευθύνουμε ευχαριστήριο και συγχαρητήριο χαιρετισμό προς όλους τους εθελοντές της Νοσηλευτικής, της Κοινωνικής Πρόνοιας αλλά και του σώματος των Σαμαρειτών. Ας είναι βέβαιοι ότι τίμησαν τον «κόκκινο σταυρό» που φορούσαν με τον καλύτερο τρόπο!

Σχολιάστε