My Twitter Feed

25 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

SOS από το σχολείο της Μεγ. Βρύσης -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ANKI: Γαστρονομία και τουρισμός -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Λ. Καχριμάκη -

Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές με την ευκαιρία της έναρξης για τη νέας σχολικής χρονιάς απευθύνουν προς τους μαθητές-τριες πολιτικά πρόσωπα του νομού Κιλκίς.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης

Με αφορμή την έναρξη της Σχολικής χρονιάς είχα τη χαρά να παραστώ στον αγιασμό του Γυμνασίου Χέρσου, ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς ,και διακριτικά παριστάμενους γονείς .

Διέκρινα την αισιοδοξία και την ενέργεια που τους διακατείχε, απαραίτητα συστατικά για την επίτευξη του στόχου μιας επιτυχημένης εκπαιδευτι κής διαδικασίας.

Από την πλευρά τους οι μαθητές έχοντας θέσει ως στόχο την γνώση και την ατομική τους βελτίωση ,οι δε εκπαιδευτικοί με όπλα την εργατικότητα και την δοτικότητα δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εκφράζω τις πιο θερμές ευχές σ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, με την πεποίθηση ότι οι επιτυχίες της νεολαίας μας θα συμβάλλουν στην βελτίωση της Ελληνικής κοινωνίας και την ηθική και πνευματική ανάταση της Χώρας μας.

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης: 

Καλωσορίζουμε τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία και με ανανεωμένες προσδοκίες για την εκπαιδευτική αποστολή του δημόσιου σχολείου. Σε ανοιχτά σχολεία, σε κυψέλες μετάδοσης της γνώσης, όπου οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους θα βάλουν δύναμη ψυχής για να ανακαλύψουν μαζί νέα μονοπάτια και ενδιαφέροντες προσανατολισμούς στην εκπαίδευση.

Η ανατολή του νέου σχολικού έτους βρίσκει φέτος πολύπλευρα ενισχυμένη τη δημόσια εκπαίδευση στον τόπο μας με τη λειτουργία του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, με μεταρρυθμιστικές δομές οι οποίες θα υπηρετήσουν την καινοτομία, την παιδαγωγική έρευνα και την εξωστρέφεια του σχολείου σε περιβάλλον δημιουργικής συνεργασίας.

Διαρκής προσπάθεια όλων μας είναι η επαναφορά στη σχολική κανονικότητα, σε συνθήκες ασφάλειας, προστασίας της δημόσιας υγείας και αυτονόητη πράξη μας η στήριξη των σχολείων με κάθε δυνατό τρόπο. Επιθυμία όλων μας είναι οι σχολικές αίθουσες να σφύζουν από ζωντάνια, από θετική ενέργεια.

Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι παραγωγική, πλούσια σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που ανυψώνουν την παιδεία.

Καλή Χρόνια με υγεία, δύναμη και πρόοδο στους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που είναι πάντα αρωγοί και ένθερμοι συμπαραστάτες του εκπαιδευτικού έργου.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης:

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, δύναμη και υπομονή στους γονείς των παιδιών μας.

Με την νέα σχολική χρονιά που ξεκινά την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, αρχίζει ένα νέο ταξίδι γνώσης το οποίο οι μαθητές δικαιούνται να το απολαύσουν απερίσπαστα.

Δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμη κάτω από την σκιά της πανδημίας και η ευχή όλων μας είναι η δύσκολη αυτή κατάσταση να τελειώσει γρήγορα , τα μαθήματα να γίνουν δια ζώσης και να μην αντιμετωπίσει κανένας προβλήματα υγείας.

Η διοίκηση και οι υπηρεσίες του δήμου Παιονίας στέκονται δίπλα στους εκπαιδευτικούς, βοηθώντας και διευκολύνοντας το δύσκολο έργο τους.

Καλή σχολική χρονιά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης: 

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη όνειρα, όρεξη και δίψα για μάθηση. Οι σχολικές αίθουσες θα γεμίσουν πάλι με την ελπίδα: Τα παιδιά μας, που, παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του Covid 19, απέδειξαν και συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως η όρεξη για μάθηση, τα γεμίζει με δύναμη για να φτάσουν στο στόχο τους, την κατάκτηση της γνώσης.

Στους μαθητές εύχομαι να δείξουν προσήλωση στο στόχο της μόρφωσης και να επιδιώξουν την αριστεία, ώστε να εμβαθύνουν στη γνώση.

Στο σχολείο μπαίνουν οι βάσεις των αρχών και των αξιών που χαρακτηρίζουν κάθε ολοκληρωμένο πολίτη.

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι να είναι άξιοι συνεπιβάτες των παιδιών στο ταξίδι που ξεκινούν για την καλλιέργεια της προσωπικότητας τους και στους γονείς να εμπιστευθούν τους δασκάλους ενόψει της νέας απαιτητικής σχολικής χρονιάς.

Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ σε καμία δυσκολία και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουν πάντα τα παιδιά για να μπορέσουν να τα πραγματοποιήσουν

Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά, γεμάτη χαμόγελα, γόνιμη, δημιουργική, αποδοτική και χωρίς προβλήματα.

Σχολιάστε