My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ευχές από Αντιπεριφέρεια σ` επιτυχόντες

Σε όλους εσάς τους νέους και τις νέες που έχετε πετύχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις και καταφέρατε με πολλές θυσίες να εισαχθείτε σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στρατιωτικές ή σχολές της αστυνομίας απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια. Η κατάκτηση είναι αποτέλεσμα αγώνα. Στους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς και όλους όσους ήταν δίπλα σας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια αξίζουν επίσης τα εύσημα.

            Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι με τον ίδιο ενθουσιασμό, δύναμη και συνέπεια θα συνεχίσετε και θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας στο πανεπιστήμιο ή τις τεχνολογικές σχολές ή όπου αλλού έχετε εισαχθεί και να επιστρέψετε για να δημιουργήσετε στον ακριτικό νομό μας που σας έχει ιδιαίτερη ανάγκη.

Σε όλους εσάς τους νέους και τις νέες που θα ακολουθήσετε άλλη επαγγελματική κατεύθυνση, άλλη επιλογή μετά το αποτέλεσμα των πανελληνίων εξετάσεων απευθύνουμε τις πιο θερμές μας ευχές για την καλύτερη επιτυχία σε ότι παραγωγικό επιλέξετε.

            Η ελληνική κοινωνία και κυρίως η μικρή τοπική κοινωνία μας που εμείς οι μεγαλύτεροι πολλές φορές πληγώσαμε σας χρειάζεται όλους και όλες. Η δική μας αλυσίδα δε θέλει να λείπει κανένας κρίκος της και ο κάθε νέος πρέπει να παίξει το δικό του σημαντικό ρόλο στον αγαπημένο τόπο μας.

 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΛΟΤΣΙΟΣ

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΥΛΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ – ΑΝΔΡΈΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιάστε