My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ευρωπαίος χωρίς διαπραγμάτευση!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΓΑΣ Κιλκίς θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού κυπέλλου Τσάλεντζ Καπ στο Χάντμπολ Ανδρών, σήμερα Παρασκευή 13 και αύριο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, απέναντι στην Ραμάτ από το Ισραήλ.

gask-xandboalΚαι οι δυο αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό του Κιλκίς (σήμερα στις 8 μμ και αύριο στις 6 μμ) λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κιλκίς είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας που συνεχίζει φέτος στα κύπελλα Ευρώπης, έχοντας μάλιστα σοβαρές ελπίδες να προκριθεί και στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ!

Η ελληνική ομάδα υπερέχει σε εμπειρία συμπληρώνοντας φέτος 12 χρόνια στα κύπελλα Ευρώπης, έχοντας αγωνιστεί έως τώρα σε 43 παιχνίδια. Αντίθετα η Ραμάτ είναι μία άπειρη ομάδα που φέτος για πρώτη φορά κατάφερε να παίξει στην Ευρώπη. Έχει ωστόσο στις τάξεις της, τέσσερις ξένους, δύο Νιγηριανούς (περιφερειακοί), έναν Βόσνιο τερματοφύλακα και έναν Σέρβο αριστερόχειρα ίντερ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες στην πόλη Ντόμπριτς της Βουλγαρίας την Ντομπρούντια με 30-22 και 32-28.

«Ήμασταν σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση στα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμένω να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας και οι αθλητές να βγάλουν εγωισμό, ώστε τα δύο αυτά ματς να είναι εκτός των άλλων και εφαλτήριο για την καλύτερη πορεία της ομάδας στην συνέχεια της σεζόν. Η Ραμάτ δεν είναι υπερδύναμη, αλλά είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Παίζουμε στην έδρα μας και τα δύο παιχνίδια που είναι πλεονέκτημα και περιμένουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας για να καταφέρουμε να διαφημίσουμε ξανά το Κιλκίς στην Ευρώπη», σχολίασε ο προπονητής του ΓΑΣΚ Γιάννης Λαζαρίδης.

 

Σχολιάστε