My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εργαζόμενοι δήμων: Καταλήψεις και διαδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας. Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη ανάλογη κινητοποίηση τα τελευταία χρόνια, μ` αποτέλεσμα οι δήμοι να μην λειτουργήσουν μετά τις 10 πμ.

Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής διάθεσης των εργαζομένων ήταν το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Παιονίας συγκρότησαν αυθόρμητα διαδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία ξεκίνησε απ` το δημαρχείο και κατέληξε στην κεντρική πλατεία Πολυκάστρου. Στη πορεία κυριάρχησαν συνθήματα κατά του μνημονίου και των κυβερνητικών μέτρων για παραπέρα αφαίμαξη του εισοδήματος των εργαζομένων.

Μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού μας και πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Δημ. Ταταρίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή τους και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της επόμενης Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου, που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ κι η ΑΔΕΔΥ.

Σχολιάστε