My Twitter Feed

25 Οκτώβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ρομπότ – αγρότης made in Kilkis! -

Κυριακή, 25 Οκτώβριος, 2020

ΓΑΣΚ: Πήρε το ντέρμπι στη Κατερίνη -

Κυριακή, 25 Οκτώβριος, 2020

Αποχή ΠΑΜΕ από εκλογές καθηγητών -

Κυριακή, 25 Οκτώβριος, 2020

Συναγερμός: 15 νέα κρούσματα! -

Σάββατο, 24 Οκτώβριος, 2020

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση -

Σάββατο, 24 Οκτώβριος, 2020

Πέντε τα νέα κρούσματα του ιού -

Παρασκευή, 23 Οκτώβριος, 2020

Το Νοσοκομείο Κιλκίς αποκτά ΜΕΘ -

Παρασκευή, 23 Οκτώβριος, 2020

Κάθε μέρα έχουμε πια κρούσματα -

Παρασκευή, 23 Οκτώβριος, 2020

Επιτυχιών συνέχεια για ΓΑΣ Κιλκίς

Εντυπωσίασαν Α. Αλέρου, Σ. Παρασκευά , Β. Καραμανίδου στον περιφερειακό ανώμαλο δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Οι επιτυχίες για τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου όπου διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας , που ήταν η τελευταία σημαντική διοργάνωση σε ανώμαλο έδαφος πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πάρα πολλών δρομέων από όλη τη Μακεδονία και Θράκη που με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό προσέφεραν δυνατές κούρσες αλλά και αρκετά καλές επιδόσεις.

Στον αγώνα το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από δέκα συνολικά αθλητές και αθλήτριες σε έξι διαφορετικές κατηγορίες και κατάφερε να κερδίσει ένα μετάλλιο και δύο θέσεις στην εξάδα , ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν και όλοι όσοι αγωνίστηκαν.

Σε ένα αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου και έντονου συναγωνισμού στην κατηγορία των 4.000 μ Εφήβων – Παίδων ο δεκαεξάχρονος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου και δίχως εξειδίκευση στις μεγάλες αποστάσεις, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο (πρώτος για την κατηγορία των Παίδων) με επίδοση 12’44»3 , γεγονός που του επιτρέπει να βλέπει πια “ψηλά” και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στα Τρίκαλα.

Στην ίδια κούρσα ατομική επίδοση με 14’34»8 σημείωσε ο Δημήτρης Καραμανίδης , όπως και ο Χαρίλαος Παπαδόπουλος που τερμάτισε σε 17’09»9.

Τα νέα “ταλεντάκια” των δρόμων αντοχής έδειξαν τις δυνατότητές τους με καλύτερη τη δεκατετράχρονη Στέλλα Παρασκευά που ήταν 4η στον αγώνα 2000 μ Παγκορασίδων Α’ με νέα ατομική επίδοση 7’22»5, ενώ στην ίδια κούρσα η Ελπίδα Αλέρου τερμάτισε σε 8’54»4

Στα 1000 μ της κατηγορίας των Παγκορασίδων Β η Βασιλική Καραμανίδου με εξαιρετική εμφάνιση συνέτριψε την ατομική της επίδοση με 3’22»3 τερματίζοντας 4η και πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Θεολογία Μυριάδου στον πρώτο της αγώνα σε απόσταση αντοχής.

Στα 4000 μ της κατηγορίας Νεανίδων – Κορασίδων η Σέβη Πίτσαρα, με τα γνωστά προβλήματα προετοιμασίας λόγω Γ’ Λυκείου, τερμάτισε σημειώνοντας ατομική επίδοση 19’02»3 , όπως ατομικό ρεκόρ 29’46»5 σημείωσε στα 8000 μ Ανδρών – Νέων ο Αιμίλιος Μαβίδης που σπουδάζει και προπονείται στην Κύπρο.

Τέλος στον αγώνα 1000 μ ΠΠ Β’ αγωνίστηκε με επιτυχία ο Σταμάτης Παρασκευάς πραγματοποιώντας με 4’06»0 πολύ καλή εμφάνιση.

Την αποστολή του ΓΑΣ Κιλκίς συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι προπονητές Κ. Μηναρετζής, Μ. Κανελιά και Γ. Αλτιπαρμακίδης και πολλοί γονείς και φίλοι των αθλητών που έλαβαν μέρος.

Οι νέες επιτυχίες των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στους δρόμους αντοχής , ενώ παράλληλα αναδεικνύουν και τη δυναμική που έχει αναπτύξει φέτος ο σύλλογος του Κιλκίς ιδιαίτερα σε αγωνίσματα αποστάσεων στα οποία δεν είχε σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Αθλητές και αθλήτριες όπως ο Αλεξ Αλέρου , ο Δημήτρης Καραμανίδης , η Στέλλα Παρασκευά, η Βασιλική Καραμανίδου και η Σέβη Πίτσαρα, αποτελούν πλέον τις ελπίδες του Συλλόγου αλλά και του αθλητισμού του Κιλκίς για τους δρόμους αποστάσεων και βάδην. Και είναι βέβαιο πως με την κατάλληλη προπονητική καθοδήγηση από το προπονητικό τιμ του ΓΑΣ Κιλκίς , ότι θα χειροκροτήσουμε πολύ σύντομα σημαντικές επιτυχίες όχι μόνο σε περιφερειακό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Σχολιάστε