My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επιτυχίες μικρών σκακιστών

Με τη συμμετοχή 236 μαθητών και μαθητριών από τους 8 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 το 12ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2018 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Την πόλη του Κιλκίς εκπροσώπησαν στο πρωτάθλημα 14 μαθητές και μαθήτριες. Οι σκακιστές μας σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα και πέτυχαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α’ Δημοτικού από τον Κωφίδη Στυλιανό, ο οποίος πέτυχε το «απόλυτο» σημειώνοντας 7 νίκες σε 7 αγώνες, κερδίζοντας παράλληλα και την πρόκριση στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα.

Στη Β’ Γυμνασίου, οι αθλητές μας Μπουφίδης Κωνσταντίνος και Φιλιππίδης Θεοχάρης μετά από έναν δύσκολο αγώνα, τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα και προκρίθηκαν και αυτοί στην τελική φάση.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Στανημερόπουλου Αριστογένη στην ΣΤ΄Δημοτικού, ο οποίος με 5.5 βαθμούς σε 7 αγώνες ισοβάθμησε στις θέσεις 2 έως 4, αλλά κατετάγη τελικά τέταρτος χάνοντας το μετάλλιο στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν επίσης οι Μηλιώτης Βασίλειος στην Α’ Δημοτικού (σε ισοβαθμία με τον τρίτο) και η Αθανασιάδου Αθανασία στα κορίτσια της Γ’ Δημοτικού. Πολύ καλή εμφάνιση είχαν επίσης και οι Γαλέας Βασίλειος και Κωφίδης Χρήστος στην Γ’ Δημοτικού, Αβραμίδης Σταύρος και Μηλιώτης Γεώργιος στην Δ΄ Δημοτικού, Μαύρος Ιωάννης, Στρατηγούσης Παναγιώτης και Αμοιρίδης Αθανάσιος στην Ε’ Δημοτικού και ο Τερζιάδης Φίλιππος στην ΣΤ’ Δημοτικού.

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο «η πόλις» συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριές του Αβραμίδη Σταύρο, Αθανασιάδου Αθανασία, Αμοιρίδη Αθανάσιο, Γαλέα Βασίλειο, Μαύρο Ιωάννη, Μπουφίδη Κωνσταντίνο, Στανημερόπουλο Αριστογένη, Στρατηγούση Παναγιώτη, Τερζιάδη Φίλιππο και Φιλιππίδη Θεοχάρη και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των σκακιστών και σκακιστριών της πόλης μας:

Κατηγορία Ονοματεπώνυμο Θέση
Α’ Δημοτικού Κωφίδης Στυλιανός – Βασίλειος 1ος
Α’ Δημοτικού Μηλιώτης Βασίλειος 4ος
Γ’ Δημοτικού Γαλέας Βασίλειος 13ος
Γ’ Δημοτικού Κωφίδης Χρήστος – Διονύσιος 23ος
Γ’ Δημοτικού Αθανασιάδου Αθανασία 4η
Δ’ Δημοτικού Αβραμίδης Σταύρος 18ος
Δ’ Δημοτικού Μηλιώτης Γεώργιος 28ος
Ε’ Δημοτικού Μαύρος Ιωάννης 8ος
Ε’ Δημοτικού Στρατηγούσης Παναγιώτης 11ος
Ε’ Δημοτικού Αμοιρίδης Αθανάσιος 17ος
ΣΤ’ Δημοτικού Στανημερόπουλος Αριστογένης 4ος
ΣΤ’ Δημοτικού Τερζιάδης Φίλιππος 26ος
Β’ Γυμνασίου Μπουφίδης Κωνσταντίνος 2ος
Β’ Γυμνασίου Φιλιππίδης Θεοχάρης 3ος
Σχολιάστε