My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

«Επιτελικοί θράσους, συγκάλυψης»

(Βίντεο) Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στη κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, μίλησε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι «η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου στέλνει από το  Κιλκίς καθαρό μήνυμα νίκης σε όλη την Ελλάδα».

«Η σημερινή σας παρουσία υποδηλώνει ότι χτίζουμε ξανά μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας: «Μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, που κανείς δε θα μπορεί να επιβουλευτεί τα κυριαρχικά της συμφέροντα».

Αναφερόμενος στη τραγωδία των Τεμπών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάνοντας λόγο για επιτελικό κράτος θράσους και συγκάλυψης είπε μεταξύ άλλων:

«Η τραγωδία των Τεμπών αποδεικνύει την αδυναμία του κράτους να περιφρουρήσει τα στοιχειώδη δηλαδή την ασφάλεια και την προοπτική. Είπαν ότι δε γνώριζαν το μέγεθος του προβλήματος. Το 2020 και το 2022 η Ελλάδα επισήμως είχε το μεγαλύτερο δείκτη θνησιμότητας βάσει χιλιομέτρων σε όλη την Ε.Ε.. Το Μάρτιο του 2019 ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας έλεγε και εμφάνιζε την πραγματική κατάσταση του δικτύου. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδιζε να μιλά για τρένα υδρογόνου λίγα χρόνια μετά, όταν τα ανέτασσε στο ταμείο ανάκαμψης.  Μόνη του προτεραιότητα είναι να μην αντιμετωπίσει τις ευθύνες της η σημερινή κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στο αφήγημα του «προοδευτικού εκσυγχρονιστή», που προβάλλει ο πρωθυπουργός, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης είπε πρόσφατα ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με το βαθύ κράτος βαφτίζοντας τον εαυτό του μεταρρυθμιστή. Βαθύ κράτος είναι αυτοί που οργανώνουν από το Μέγαρο Μαξίμου το παρακράτος των υποκλοπών. Βαθύ κράτος είναι όταν μία σύμβαση επί εννιά χρόνια δεν υλοποιείται, γνωρίζουν τις εγκληματικές ευθύνες συγκεκριμένων παραγόντων των Οργανισμών και του Υπουργείου αλλά δεν κάνουν τίποτα, έχοντας αυτά τα τραγικά αποτελέσματα όπως λέει και η Αρχή Διαφάνειας. Βαθύ κράτος είναι να διορίζεις τα κομματικά σου παιδιά σε κρίσιμες θέσεις των οργανισμών. Ας δούμε τα βιογραφικά όλων των εμπλεκομένων. Οι περισσότεροι είναι στελέχη, που στήριξαν τον κ. Μητσοτάκη, κομματικά παιδιά της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε χαρακτηριστικά».

Τον κ. Ανδρουλάκη υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κιλκίς του Γιώργος Φραγγίδης, ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου, ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης και ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Σαουλίδης, ενώ τον προλόγισε ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Δείτε βίντεο της GnomiWebTV:

Σχολιάστε